Live acumObservator 12
Prime Time 20:30X Factor

A așteptat să facă amor abia după nuntă, dar a avut parte de o surpriză imensă! „Au urmat 12 ani de chin” – Foto

O femeie din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord a povestit că a așteptat să facă amor abia după nuntă, dar a avut o mare surpriză. După 12 ani, a divorțat de soțul ei.

Kendra Blair și actualul ei partener.

Femeia, Kendra Blair, a crescut într-o familie de creștini conservatori și nici nu a încăput în mintea ei ideea de a face a mor înainte de a se căsători.

Însă, după ce s-a căsătorit, la vârsta de 19 ani, Kendra Blair a avut o mare și neplăcută surpriză – nu putea face amor cu soțul ei.

Au urmat câteva luni de încercări disperate, apoi a cerut sfaturi de la mama și de la soacra ei. Când sfaturile lor nu au funcționat, a apelat la medici. Au trecut anii, iar după 12 ani, ea și soțul ei au divorțat.

„Fostul meu soț a simțit multă frustrare și chiar s-a îndoit că ceva este cu adevărat în neregulă, fizic. A crezut că mă împotrivesc eu, intenționat. Însă, eu am aflat că sufăr de vaginism. E adevărat că după o vreme am abandonat problema, pur și simplu.

Durerea era mult prea mare ca să vreau să încerc din nou și din nou. I-am înțeles frustrarea fosutlui meu soț. A stat lângă mine mai mult decîât ar fi stat oricare alt bărbat, având în vedere că nu am făcut amor timp de 12 ani”, a povestit Kendra Blair.

Întreaga problemă a făcut-o pe Kendra să aibă gânduri se suicid, mai ales după ce soțul ei a început să facă presiuni asupra ei, spunându-i că vrea să devină tată.

„Au fost zile în care m-am gândit că aș vrea să mor. Chiar i-am spus soțului meu să plece și să facă amor și copii cu altcineva. Nu îmi doream asta, dar i-am spus-o din frustrare. Și eu mi-am dorit întotdeauna să fiu mamă, dar vaginismul mă împiedica să îmi îndeplinesc visul”, a mai spus femeia.

Kendra Blair și-a încheiat căsnicia în 2012. În urmă cu un an, l-a întâlnit pe actualul ei iubit, Sean Rice, în vârstă de 38 de ani, cu care a reușit să facă amor, în ciuda vaginismului. Femeia susține că au ajutat-o sensibilitatea partenerului ei și un grup de Facebook, cu persoane care au întâmpinat aceeași problemă și care au încurajat-o să facă anumite exerciții de întindere.

Recomandari