Live acumFilm: Capcana pentru parinti (r)
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Este mamă, dar toți banii îi dă pe operații estetice. A cheltuit 300 de mii de euro ca să devină prima „păpușă Barbie vampir” din țară: „M-am ascuns timp de 20 de ani”

Are 36 de ani și un copil, dar nu își dorește să se transforme în mama perfectă, ci într-o păpușă Barbie vampir.

Transformarea uluitoare a unei mame din Marea Britanie

Mama unui băiețel se laudă este prima „păpușă Barbie demonică” în carne și oase din Marea Britanie. Kerry Miles, din Essex, a renunțat la părul lung și blond și la hainele în nuanțe de roz pentru pantaloni de piele și o perucă neagră.

Femeia, în vârstă de 36 de ani, e mândrește că este prima „păpușă Barbie demonică” din Marea Britanie și spune că abia acum se simte bine în propria ei piele. Totul, cu ajutorul a zeci de operații estetice și 300.000 de lire sterline.

Acum, Kerry adoră felul în care arată și se bucură zilnic de plimbări prin cimitire și practici vrăjitorești.

„Pot, în sfârșit, să fiu eu însumi. Întotdeauna am fost așa, dar m-am ascuns timp de 20 de ani. Unul dintre motivele pentru care am ales să fiu așa este că sunt foarte multe femei care au început transformarea în păpuși Barbie. Competiția a foarte mare! Mă simt minunat în pielea mea, nu mai trebuie să mă ascund niciodată”, a povestit femeia.

Kerry, care recunoaște că este dependentă de operații estetice, a făcut, printre altele, două rinoplastii și două augmentări mamare, modificându-și bustul de la 32C la 28H. Dacă adăugăm injecțiile cu Botox, implanturile de la nivelul feței, liftingurile și machiajul semi-permanent, obținem rezultatul dorit de ea: înfățișarea unei păpuși Barbie vampir.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro