Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Raman cu tine

A făcut amor cu elevul ei chiar în sala de clasă, fără să îi pese dacă sunt văzuți: „Nu există cuvinte pentru a exprima ce simt!”

O profesoară de muzică a sedus un băiat de 16 ani. Femeia, care era căsătorită, și amantul minor își consumau partidele de amor chiar în sala de clasă. 

Olivia Sondheim, profesoara acuzată că a avut o relație cu un elev

Olivia Sondheim, 28 de ani, a fost arestată și acuzată că a întreținut relaxii sexuale cu un elev de-al său. Profesoara, care era căsătorită, și amantul minor se întâlneau în sala de clasă, în parcuri și chiar în casa femeii, atunci când soțul ei era plecat.

Toate detaliile tulburătoare ale acestei relații interzise au fost discutate în amânunt în timpul procesului. Mărturiile elevului cu care profesoara a întreținut relații sexuale au fost devastatoare.

Potrivit băiatului, cei doi au făcut amor de zece ori. Se întâlneau, pe furiș, în sala de clasă în care Sondheim preda, în parcuri și în casa femeii, atunci când soțul ei era plecat.

În statul Washington, SUA, vârsta consimțământului este 16 ani, dat profesorii și cei care lucrează în contact direct cu minorii trebuie să se supună unui set suplimentar de reguli. Astfel, judecătoarea Linda Krese a condamnat-o pe Sondheim la un an de închisoare și i-a interzis să mai lucreze vreodată în învățământ.

În timpul procesului, Sondheim a luat cuvântul, cerându-i iertare soțului ei pentru suferința provocată: „Felul în care mi-am trădat soțul și familia este de neiertat. Nu exista cuvinte pentru a exprima regretul pe care îl simt pentru ce am făcut.”

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro