Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)

A murit mireasa, la nuntă! Invitații au suferit un șoc! Au încercat în zadar să o salveze!

O mireasă a murit, la propria ei nuntă, în Rusia, în fața invitaților îngroziți. Tragedia a avut loc într-un restaurant luxos, aflat într-un palat, în care tânăra în vârstă de 25 de ani își începea căsnicia cu o petrecere de vis.

A murit mireasa, la nuntă! Invitații au suferit un șoc! Au încercat în zadar să o salveze!

profimediaimages.ro

Mireasa s-a prăbușit și a murit, la petrecerea ei de nuntă ce a avut loc într-un palat construit de Ecaterina cea Mare, în Moscova. Câțiva dintre invitați s-au grăbit să o ajute, dar în zadar.

Familia miresei a chemat o ambulanță. Mireasa a fost resuscitate, dar nu a putut fi savată. Un medic i-a declarat decesul.

Mireasa a murit la propria ei petrecere de nuntă după ce a mâncat câteva dulciuri c ear fi conținut alune, la care tânăra ar fi fost allergică încă din copilărie. Familia ar fi avertizat bucătarii cu privire la această alergie, înainte de petrecere.

A așteptat să facă amor abia după nuntă, dar a avut parte de o surpriză imensă! „Au urmat 12 ani de chin” – Foto

Tânăra studiase la o Facultate de Finanțe și Bănci, în Moscova, și se pregătea să înceapă o nouă viață, alături de soțul ei. Poliția a deschis o anchetă în acest caz.

O mireasă a fugit de la propria nuntă, ca să salveze o viață. Cu rochia albă pe ea, a acordat primul ajutor unei femei scoase dintre fiarele contorsionate

Șocul anafilactic sau anafilaxia reprezintă o reacție alergica severă ce poate pune în pericol viața. Se poate produce în decurs de câteva secunde sau minute de le expunerea la substanță alergica, fie că este vorba de un alergen alimentar (de exemplu, arahidele), fie că este vorba de un alergen din categoria medicamentelor (de exemplu, un antibiotic) sau de o înțepătură de insectă (de exemplu, înțepătură de albină).

Anafilaxia provoacă sistemul imun să elibereze un flux de substanțe chimice ce provoacă edeme (umflarea țesuturilor), erupții cutanate și scăderea tensiunii arteriale, ceea ce poate produce starea de șoc – tensiunea arterială scade brusc, iar căile respiratorii se îngustează, blocând respirația.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro