Live acumAsia Express - Drumul comorilor
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul comorilor

A plătit rochia de mireasă, după care a aflat că viitorul ei soț era însurat și mai avea o logodnică! „Am început să tremur”

O femeie din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord a aflat că logodnicul ei era însurat și avea încă o logodnică, după ce și-a cumpărat rochia de mireasă și a făcut multe alte pregătiri de nuntă.

Ilustrație.

Bianca McCormick-Phillips, în vârstă de 33 de ani, din Aberfare, a fost în al nouălea cer când iubitul ei, cu care are un copil, a cerut-o în căsătorie, după nouă ani de relație.

Însă, bucuria nu a durat mult. Curând, după ce și-a cumpărat rochia de mireasă și a făcut și alte pregătiri pentru nuntă, femeia a aflat că logodnicul ei, Chris, în vârstă de 45 de ani, era încă însurat cu „fosta lui soție”, ba chiar avea și o a doua logodnică.

„Relația cu el nu a fost ușoară întotdeauna. L-am născut pe fiul nostru în 2012, dar noi eram despărțiți la acea vreme. Eram, totuși, încă îndrăgostiți unul de altul, iar Chris venea să îl vadă pe fiul nostru. Până la urmă, ne-am împăcat. Ne mai despărțeam din când în când, apoi ne reluam relația”, a povestit femeia.

Mireasa înșelată a aflat cruntul adevăr despre partenerul ei abia când a decis să o sune pe mama lui, cu care nu vorbea adesea, ca să clarifice câteva detalii legate de nuntă și de numărul invitaților din partea lui – detalii cu care el o tot amâna.

„M-a întrebat despre ce nuntă este vorba. Mi-a spus că ea știa de la fiul ei că eu nu îl las să își viziteze băiatul. Apoi mi-a spus că mai are o logodnică, pe care le-a și prezentat-o. Am început să tremur”, a povestit femeia, care a aflat și că partenerul ei nu divorțase, de fapt, de prima lui soție.

„Apoi am vorbt cu Jenny, cealaltă logodnică a lui. Mi-a spus că i-a cerut explicații lui Chris, iar el susșine că m-a cerut și pe mine în căsătorie doar ca să îl las să își vadă copilul. M-am uitat la toate fotografiile noastre de familie. Cum să se întâmple așa ceva? El plănuia să se căsătorească cu două femei, deși, legal, nu se mai putea căsători, oricum, pentru că era deja însurat. Ce fel de om face așa ceva?”, a adăugat ea.

Femeia, care ar fi trebuit să se căsătorească în luna februarie, este hotărâtă acum să își refacă viața, fără bărbatul care a înșelat-o, în timp ce îi promitea să îi devină soț.

Bărbatul a spus că, de fapt, nu intenționa să se căsătorească cu nimeni și că în cazul Biancăi, totul a decurs foarte repede, pentru că ea „este o foarte bună organizatoare de nunți”, așa că nu a avut timp să îi spună că s-a răzgândit.