Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Film: Asasin american

A vrut o experiență amoroasă de neuitat cu soțul ei, dar ce a aflat a lăsat-o fără cuvinte: „E clar că era deja expert”

Știau amândoi ce înseamnă să fii înșelat de persoana iubită. O femeie care nu s-ar fi gândit niciodată că ar putea fi trădată de soțul ei a aflat un adevăr cumplit, imediat după o experiență amoroasă ce ar fi trebuit să reaprindă flacăra pasiunii între ei.

A vrut o experiență amoroasă de neuitat cu soțul ei, dar ce a aflat a lăsat-o fără cuvinte

Femeia, care nu și-a dezvăluit adevărata identitate, și-a spus povestea pe un forum dedicat celor cu probleme în viața de cuplu.

Totul a pornit de la o „propunere indecentă”. Bărbatul, plictisit de monotonia din dormitor, a încercat să își convingă soția să încerce ceva nou.

„Inițial, nu am fost de acord. Dar, până la urmă, de dragul lui, am acceptat să facem amor cu un alt cuplu, în același timp. Îmi garantase că nici el nu mai încercase niciodată așa ceva, dar că era o fantezie veche de-a sa”, și-a început femeia povestea.

Așa că au început să caute partenerii potriviți. N-a trecut mult până destinul le-a adus în cale un cuplu fără inhibiții, care le-a acceptat fără ezitare invitația.

Cei patru s-au întâlnit la cină. După ce au glumit și au dat pe gât mai multe pahare de vin, aventura amoroasă a început.

„A fost o experiență incredibilă. Nu mă așteptam să îmi placă așa mult. După ce s-a terminat totul, soțul meu părea alt om, era aproape obsedat de mine, ar fi făcut orice să mă vadă fericită”, a continuat femeia.

Credea că începuse un nou capitol al căsniciei sale. Într-o zi, în timp ce făcea curat prin hainele din dulap, femeia a găsit un telefon mobil vechi de-al soțului ei.

„Nu știu ce m-a împins să îl pun la încărcat și să-l deschid, să văd ce e în el. Când am intrat în galeria foto, am crezut că leșin. Eram sigură că nu fusese prima oară când făcea asta, părea deja expert în astfel de lucruri!”

Printre fotografiile vechi, a găsit mai multe imagini compromițătoare cu soțul ei. Bărbatul se fotografiase în timpul unor partide de amor cu fosta lui soție și un alt cuplu.

După ce și-a dat seama că a fost păcălită, femeia spune că nici nu se mai poate uita în ochii celui pe care-l credea sufletul său pereche și cere și sfatul altor femei. Să îl părăsească sau să încerce să treacă peste minciună?