Live acumFilm: Fara obligatii (SUA 2011)
Prime Time 20:00iUmor

A vrut să îi trimită soțului ei o fotografie indecentă, dar a greșit destinatarul! La cine a ajuns imaginea compromițătoare: „Nu mă mai pot uita la ea!”

A vrut să-i trimită soțului ei o fotografie sexy, dar a greșit destinatarul! După ce a apăsat „Trimite”, soarta i-a fost pecetluită! La cine a ajuns imaginea indecentă?

A vrut să îi trimită soțului ei o fotografie indecentă, dar a greșit destinatarul

Profimedia

O experiență umiltoare a fost împărtășită publiclului pe Reddit, locul în care săgești ce vrei și...ce nu vrei.

Un bărbat a scris despre momentul în care familia lui a fost la un pas de colaps. După ce își făcuse o intervenție estetică non-chirurgucală de rejuvenare vaginală, soția lui a vrut a vrut să-i trimită o fotografie cu „noul model”. Însă, din neatenție sau grabă, femeia nu s-a uitat cui îi trimite imaginea.

A pozat pe Instagram, aproape goală, dar a omis un detaliu important. Oamenii au taxat-o imediat: „Chiar nu ai pic de rușine?”

După ce a apsat „Trimite”, a rămas îngrozită, cu ochii lipiți de ecranul telefonului. Destinatarul pozei indecente era fiul ei.

„Soția mea a intrat în șoc în acel moment. Mie mi s-a părut foarte amuzantă situația. A încercat să îl mintă pe băiat, să îi spună că era o poză găsită pe internet, dar n-a crezut-o, cu tate că părea să fi vrut ca acea variantă să fie adevărată.

Mi-a mărturist că nici măcar n-a putut s-o privească după incident”, a scris bărbatul pe Reddit.

Un copil plânge lângă trupul fără viață al tatălui său. Cei care au afla povestea din spatele imaginii au făcut un gest INCREDIBIL

Recomandari