Live acum
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Amor în avion! Ceilalți pasageri au fost revoltați! Cum i-au fotografiat pe îndrăgostiți – Foto

O scenă de amor a fost fotografiată într-un avion, de unul dintre pasagerii care au fost șocați de incident. Imaginea a fost publicată pe internet.

Scenă de amor în avion.

Un bărbat și o femeie aproape că au făcut amor în avion, fără să le pese de ceilalți pasageri, chiar dacă unul dintre aceștia stătea chiar lângă ei.

Femeia s-a așezat în brațele bărbatului, iar cei doi au început să se sărute și să se atingă cu pasiune.

Citește și: A trăit o noapte de amor cu pasiune, după care a suferit un șoc! Nu i-a venit să creadă ce i-au spus medicii. „Am rămas cu gura căscată!” - FOTO

Fotografia, surprinză de unul dintre pasagerii revoltați, a fost publicată pe internet, cu descrierea „Iubirea ta mă face să arăt nebună acum, inspirată dintr-un vers al unei melodii a cântăreței Beyonce.

Citește și: Ea 80, el 35! Dragoste fulgerătoare! Bunica a explicat tot! „Ne-am văzut și la câteva ore am făcut amor. M-am simțit din nou fecioară”

Imaginea a generat numeroase comentarii, internauții arătându-se oripilați de situație. „Nici nu are pantaloni pe ea. Cine face așa ceva?”, „Săracul om care stătea lângă ei”, „De ce se comportă oamenii în acest hal?”, au fost doar câteva dintre aceste comentari.

Identitatea celor doi îndrăgostiți și zborul în timpul căruia s-a petrecut incidentul nu au fost dezvăluite.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro