Live acumObservator 16
Prime Time 20:00Observator Sport

Anastasia nu își găsește iubit, fiindcă are sânii prea mari! Cum arată tânăra care încinge Instagramul

O femeie se laudă cu un bust generos mărimea 34KK și spune că nu a făcut vreo intervenție estetică. Totuși, tânăra înzestrată de la mama-natură spune că are o mare problemă în a-și găsi un iubit!

O tânără se plânge că nu poate avea iubit, din cauza bustului prea generos

Anastasia Berthier este o brunetă sexy din Rusia, care a reușit să devină peste noapte o adevărată divă pe Instagram după ce a adunat mai bine de jumătate de milion de fani.

Tânăra postează des fotografii cu ea în ipostaze extrem de provocatoare, etalându-și din plin sânii extrem de mari.

„Nu am făcut vreo operație de mărire, e totul natural. Mama-natură a fost foarte generoasă cu mine. Când eram adolescentă eram extrem de stânjenită de acest aspect. La 15 ani purtam deja cupă D. Atunci când am mai crescut am învățat să mă accept așa cum sunt și chiar să profit de pe urma calităților mele”, a declarat tânăra.

Cum arată Anastasia Berthier

Anastasia spune că nu sunt multe femei în lume care se pot lăuda cu asemenea forme, așa că a trecut peste rețineri și acum se consideră mai mult decât frumoasă, chiar dacă este nevoită să își ia mereu haine mai mari și apoi să le modifice la croitor.

Cum arată Anastasia Berthier

Și fiindcă nu degeaba există acea vorbă din popor cu „baba suferă la frumusețe”, Anastasia spune că a învățat să treacă și peste durerile de spate sau de anumite dificultăți pe care le are, din cauza bustului generos. Cel mai greu îi e să-și găsească un iubit, adică un bărbat care s-o aprecieze pentru minte, nu pentru modul în care arată.

Unii o admiră, alții o critică. Unele rude o vorbesc de rău și tânăra a ales să rupă legătura și mai sunt și situațiile în care fanii devin obsedați și prea insistenți, amenințând chiar cu sinuciderea. Până la urmă, viața de vedetă pe Instagram nu e chiar așa de simplă!

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro