Live acum
Prime Time 20:00Film: Asasin american

Arată de parcă ar avea 15 ani, dar are o relație cu un bărbat de 54! „Lumea crede că mă sărut cu bunicul meu” – FOTO

O femeie care arată de parcă ar avea 15 ani, deși are 27, are o căsnicie fericită cu un bărbat cu dublul vârstei ei, deși oamenii cred că îi este bunic. Cei doi au povestit cum funcționează relația lor.

Robert Owen și Ava Olszewska.

Femeia, Ava Olszewska, în vârstă de 27 de ani, originară din Polonia, dar stabilită în Statele Unite ale Americii, a povestit că între ea și soțul ei, Robert Owen Sr, în vârstă de 54 de ani, a fost dragoste la prima vedere.

„Am avut o chimie neobișnuită unul cu altul imediat. Ne-am simțit de parcă ne-am fi cunoscut dintotdeauna”, a spus Owen despre soția lui.

Cei doi s-au cunoscut prin intermediul Facebook, în martie 2018, când Ava Olszewska căuta oameni de care avea nevoie la locul ei de muncă, la o revistă online.

După ce au vorbit timp de mai multe săptămâni, Owen a călătorit din Indiana în Chicago, unde locuia Ava Olszewska, care la acea vreme era o mamă singură.

A fost dragoste la prima vedere pentru ei doi, chiar dacă el are dublul vârstei ei. Diferența de vârstă nu a reprezentat niciodată o problemă pentru ei, deși nu toată lumea este de acord cu relația lor.

„Oamenii care nu ne cunosc adoră să ne judece. Sunt foarte scundă și am 27 de ani. Arăt de parcă aș avea doar 15 ani. Astfel, lumea crede că sunt minoră și că am o relație cu un bunic sau un tată”, a spus tânăra.

„Vârsta este doar un număr. Nu a reprezentat niciodată o problemă pentru mine. Doar inima și kintea persoanei iubite contează”, a mai spus ea.

La doar o lună după ce s-au cunoscut, Owen s-a mutat aproape de iubita lui, în Illinois. Abia divorțase de soția lui, cu care are un copil.

„Este cea mai frumoasă relație pe care am avută-o vreodată. Sigur, avem mici certuri, la felc a toată lumea, dar asta nu mă împiedică să îl iubesc pe Robert”, a spus Olszewska.

Cei doi au devenit părinți, în urmă cu un an, când s-a născut fiul lor, Kobi. Plănuiesc să se stabilească în Chicago, după ce Owen va termina facultatea de Drept. Olszewska se va ocupa de creșterea copiilor până când soțul ei se va pensiona.