Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Are 77 de ani și s-a căsătorit cu o tânără de 26 de ani! A fost în al nouălea cer, până când l-a sunat poliția. Ce a aflat despre ea l-a lăsat mască

Un om de afaceri în vârstă de 77 de ani s-a căsătorit în urmă cu patru luni cu o tânără de 26 de ani și a fost în al nouălea cer, până când poliția i-a dat o veste ce l-a lăsat mască.

Lin Helena Halfon și Richard Rappaport.

Lin Helena Halfon, tânăra recent căsătorită cu omul de afaceri Richard Rappaport, a fost arestată pe Aeroportul Internaţional Tampa sub acuzaţia că a încercat în repetate rânduri să încaseze suma de un milion de dolari, din contul soţului ei.

Femeia le-a spus reprezentanţilor băncii că vrea să folosească banii pentru a-i cumpăra un iaht soţului, dar aceştia au refuzat să elibereze suma. Ulterior, a încercat să încaseze trei cecuri separate de 333.333 de dolari.

Halfon a declarat că a trimis cecurile către sora ei din Israel, după o ceartă cu soţul ei.

Cu toate acestea, în mod bizar, două dintre cecuri au fost încasate de un bărbat la o bancă din New Jersey, în mai puţin de o săptămână după incident.

Anchetatorii au obţinut un mandat prin care au ordonat îngheţarea celui de-al treilea cec.

Soțul lui Halfon, omul de afaceri Richard Rappaport, de 77 de ani, a fost înştiinţat de anchetatori de situaţie, acesta răspunzându-le că doreşte să-i acorde soţiei sale prezumţia de nevinovăţie. El a precizat că nu e de acord cu deportarea acesteia în Israelul natal.

Totuşi bărbatul a spus că nu a semnat cecurile respective şi că a fost înşelat de soţie.

Halfon şi Rappaport s-au căsătorit în luna august la Sarasota, deşi rămâne neclar cum s-au cunoscut.

Fiica omului de afaceri, Dayna Titus, a declarat că membrii familiei nu au fost anunţaţi de intenţiile conjugale ale celor doi. Se crede că apropiaţii lui Rappaport îl îndemnaseră să nu îi dea bani soţiei, întrucât aceasta nu lucrează, iar bărbatul îi plăteşte toate cheltuielile.

Recomandari