Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Atenție, cetățeni! Acest individ își schimbă identitatea, umblă pe la licee și scrie peste tot prin oraș: „Sunt atletic, înalt și frumos și ador poziţia 69”

La nu mai puțin de 40 ani, se recomandă ca fiind "o partidă bună" printre puștoaicele de liceu fără a avea vreo jenă: „Sunt atletic, înalt și frumos și ador poziţia 69”, dar asta nu e tot, acceptă și persoane de același sex, taie cablurile de electricitate și umblă cu bani falși, mereu având o altă înfățișare.

Acest indivit își schimbă identitatea, umblă pe la licee și scrie peste tot prin oraș: „Sunt atletic, înalt și frumos și ador poziţia 69”

uceavalive.ro

Îmbrăcat frumos și cu două bancnote false de 100 de euro iese la agățat cu diferite înfățișări, iar din când în când mai taie niște cabluri de electicitate și pleacă acasă.

Pare o glumă, dar nu este! Acest individ este un pericol pentru elevii de liceu din zona repectivă!

Un bărbat din Suceava în vârstă de 40 de ani, domiciliat în satul Plavalari din comuna Udești, a împânzit întreg orașul cu mesaje cu tentă sexuală prin care se recomandă ca fiind un bărbat atletic,înalt și frumos și care adoră poziţia 69.

O patrulă auto a Poliției Locale l-a surprins pe bărbat în timp ce tăia cablurile de alimentare ale instalaţiilor luminoase din parcul central al municipiului Suceava. Asupra sa avea o foarfecă, 15 metri de cablu electric și șase becuri economice, a căror proveniență nu a putut fi stabilită.

Bărbatul avea obiceiul de a scrie diverse mesaje cu caracter licențios pe obiective din spațiul public, în special în locurile frecventate de copii și adolescenți, scrie suceavalive.ro.

Polițiștii locali au mai spus că acest individ își schimbă des modul în care arată, prezentându-se diferit, în funcție de ocazie: cu barbă, fără barbă, îmbrăcat elegant sau sport.

Poliția municipiului Suceava a preluat cazul și continuă cercetările sub aspectul săvârşirii de furt şi distrugere.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro