Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00iUmor

Au câștigat 1.000.000 de euro la loto și au făcut cel mai frumos gest! „Nu am crezut că va veni ziua în care vom avea puterea să facem așa ceva”

Doi soți din Regatul Unit al Mari Britanii și al Irlandei de Nord au câștigat peste un milion de euro la loto și au făcut cel mai frumos gest pentru una dintre fiicele lor. 

Mark și Ruth Chalmers, alături de nepotul lor.

Soții Mark și Ruth Chalmers, în vârstă de 57 de ani, respectiv 59 de ani, din Halifax, au folosit o parte din banii câștigați la loto pentru a plăti un tratament in vitro pentru fiica lor, Natalie, care încercase în zadar să devină mamă, timp de șase ani.

Fiica lor, în vârstă de 31 de ani, care suferă de sindromul ovarelor polichistice, își pierduse speranța că va deveni mamă, după ce a suferit cinci operații ca să poată avea un copil.

Pe 10 decembrie 2018, fiica celor doi norocoși a născut un băiat, Koby, în urma unui tratament de fertilizare in vtro ce a costat peste 9.000 de euro.

„Nu am crezut că voi avea vreodată un nepot. Mi s-a frânt inima să îmi văd fiica chinuindu-se să devină mamă, timp de șase ani. Am văzut cât de mult a suferit. Dacă aș fi putut, aș fi făcut eu un copil pentru ea, dar nu era posibil. Nu am crezut că va veni ziua în care îi voi putea face suferința să dispară”, a spus Ruth Chalmers, care mai are o fiică cu soțul ei.

După ce au câștigat la loto, Mark Chalmers s-a pensionat devreme, după 33 de ani de muncă. El și soția lui plănuiau să plătească oricum fertilizarea in vitro pentru fiica lor, din pensia lui.

De asemenea, cu banii câștigați la loto, soții Chalmers le-au oferit câte o casă ambelor fiice, Natalie și Leanne, în vârstă de 34 de ani.

„Este visul oricărui tată să își vadă copiii aranjați în viață. Nepotul meu mi-a îmbogățit viața. Nașterea lui m-a bucurat mai mult decât câștigul la loto”, a spus Mark Chalmers.

Acum, Mark Chalmers lucrează de trei ori pe săptămână ca peisagist, alături de fratele lui, iar Ruth își dedică timpul nepotului lor.