Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Raman cu tine

Daria, fata însărcinată cu băiețelul de 10 ani A MINȚIT! El este cel lăsat-o gravidă pe fata de 13 ani!

Fata care a spus că a rămas însărcinată la vârsta de 13 ani cu un băiat de 10 ani a ascuns adevărata identitate a tatălui copilului. Polițiștii l-au arestat pe suspect.

Darya și Ivan.

Deși Darya, fata din Rusia care susține că a fost lăsată însărcinată, la 13 ani, de un băiat de 10 ani, Ivan, și că doar acesta ar putea fi tatăl copilului ei, se pare că familia ei a dat un pont poliției cu privire la adevăratul tată.

Se pare că adevăratul tată al copiulului pe care îl va naște Darya, acum în vârstă de 14 ani, este, de fapt, un adolescent în vârstă de 15 ani.

Băiatul suspectat că ar fi adevăratul tată al copilului Daryei se află în arest la domiciliu, în regiunea Krasnoyarsk din Siberia.

De când acest caz a atras atenția în mass medoa, Darya și-a adunat în jur de 90.000 de fani pe TikTok, unde își etichetează postările cu expresia „însărcinată la 13 ani”.

Citește și: Fata însărcinată la 13 ani, cu un băiat de 10 ani, are un secret uluitor! A fost dată de gol! „Sunt bani mulți în joc” – Foto

Darya a spus că a fost ideea lui Ivan să facă amor și că s-au încuiat în camera lui. „Nu am crezut că la vârsta asta poate să facă așa ceva. M-am gândit că nu e va întâmpla nimic”, a spus ea.

La rândul lui, Ivan a spus că i-a oferit fetei de 13 ani trandafiri la prima or întâlnire și că nu este posibil ca altcineva să fie tatăl copilului ei.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro