Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Observator Sport

Femeia care a avut o sarcină de 17 luni! Cum a arătat copilul la naștere

O femeie a reușit să intre în Cartea Recordurilor după ce a fost gravidă mai bine de un an! Cazul său a fost și încă este o adevărată curiozitate pentru lumea medicală! Cum a arătat copilul la naștere?

Două femei au doborât recordul pentru cea mai lungă sarcină

Aceasta este incredibila poveste a unei femei pe nume Beulah Hunter din Los Angeles (Statele Unite ale Americii), care în anul 1945 a reușit să sfideze toate legile medicinei, având o sarcină ce a durat mai bine de un an.

Astfel, potrivit unui material publicat în Time Magazine, Beulah Hunter, care atunci avea 25 de ani, a fost însărcinată pentru mai bine de un an!

O sarcină normală durează 280 de zile (40 de săptămâni sau nouă luni), dar femeia a reușit să șocheze lumea medicală, purtând sarcina timp de 375 de zile, adică mai bine de 12 luni!

Beulah Hunter, femeia cu o sarcină de peste 12 luni

Cazul său a intrat în Cartea Recordurilor și toată lumea s-a întrebat atunci cum a arătat copilul. Se pare că Beulah a născut un bebeluș perfect normal și sănătos, de sex feminin.

Ceea ce este și mai surprinzător este faptul că în urmă cu doar câțiva ani, prin 2016, o chinezoaică a reușit să întreacă recordul cu o sarcină ce a durat nici mai mult nici mai puțin de 17 luni!

Femeia a mers des al controale medicale, dar medicii îi spuneau de fiecare dată că placenta nu s-a dezvoltat destul și că nu este indicată nașterea.

Lunile au trecut și Wang Shi a ajuns să se laude cu sarcina sa lungă de un an și cinci luni! Și în cazul ei, copilul s-a născut perfect sănătos și normal, de 3,8 kilograme!

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro