Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Poftiti pe la noi: Poftiti la munca (r)

Cavalerul de onoare i-a dat un pumn în față miresei și a început s-o târască de lângă mire: „Nunta asta nu ar fi trebuit să se întâmple!”

Nunta s-a transformat într-o experiență traumatizantă pentru o mireasaă. A fost luată la pumni, trasă de rochie și împinsă pe scări, în timpul petrecerii, de cavalerul de onoare!

Cavalerul de onoare a început să lovească mireasa, în fața tuturor invitaților

Cavalerul de onoare, care era și fratele mirelui, a reușit să distrugă complet cea mai frumoasă zi din viața unui cuplu. Înnebunit de băutură, și-a vărsat supărarea pe mireasă, despre care spunea că i-a furat fratele.

Tomos Rhydian Wilson, 29, din Swansea, Marea Britanie, a început să își lovească noua cumnată cu sălbăticie în timpul petrecerii de după nuntă. În timp ce urla că fratele lui nu ar fi trebuit niciodată să se căsătorească cu ea, a împins-o pe scările hotelului în care era organizată festivitatea.

Ecaterina are 19 ani și își vinde virginitatea pe o sumă uriașă! Are planuri mari pentru suma frumoasă pe care o va încasa: „Vreau lux”

Mireasa nu a fost singura victimă a cavalerului de onoare. Tomos le-a agresat și pe mama miresei, dar și pe cele două surori ale acesteia.

În fața judecătorului, bărbatul și-a explicat violența, susținând că a reacționat orbit de supărare, dup ce și-a văzut noua cumnată pălmuindu-i fratele și înjurându-l.

Tomos Rhydian Wilson a fost obligat să presteze 240 de ore de muncă în folosul comunității. El va fi sub supravegherea autorităților pentru următoarele 12 luni. De asemenea, cavalerul de onoare va trebuie să acopere toate pagubele pe care le-a făcut în incinta hotelului.

O mamă de 36 de ani, prinsă în timp ce făcea amor cu un minor, la școala fiicei sale! Cei doi se cunoscuseră pe internet: „Ne-am trimis sute de mesaje”