Live acumFilm: Un sarut de milioane
Prime Time 20:00iUmor (r)

Caz învăluit în mister! O vedetă din Rusia, complet dezbrăcată, a căzut în gol de la etajul trei

Ksenia Puntus are 21 de ani și este o cunoscută figură Vogue. Ea era în apartamentul iubitului ei la momentul incidentului. Prietenii cred că Andrei Bakov, partenerul său, a încercat să ascundă ceea ce s-a întâmplat.

Modelul Ksenia Puntus luptă pentru viața ei după ce a căzut goală de la o fereastră aflată la etajul trei

Ksenia Puntus, un model rus în vârstă de 21 de ani, a suferit leziuni grave la cap și piept după ce a căzut goală de la fereastra unei clădiri din Moscova și a fost găsită câteva ore mai târziu acoperită de sânge. Corpul ei a stat până la găsire pe cimentul care ajunge la -5 grade.

Starea tinerei a fost critică, iar când paramedicii au încercat să o resuciteze, nu au reușit din primele încercări. Femeia s-a trezit, însă nu-și amintește nimic, astfel încât nu se știe până acum ce i s-a întâmplat. La momentul accidentului era în apartamentul iubitului ei Andrei Bakov, potrivit The Sun.

🌚🌚🌚

O postare distribuită de L’Homme Qui Rit /Ksusha Puntus (@k_ksusha) pe

Ksenia Puntus se luptă pentru viața ei. O prietenă a declarat: ”Nu-și amintește nimic altceva decât numele ei”.

Poliția a deschis o anchetă în acest caz și are în calcul ipoteza unui eveniment nefericit care s-ar fi petrecut în timpul unui joc erotic.

Ksenia nu se droga, iar noi și familia ei credem că i s-a întâmplat ceva extrem de rău de a căzut de la acea înălțime. Oamenii care au fost cu ea la petrecere neagă că s-ar fi petrecut ceva dubios acolo și susțin că au adus-o în siguranță la apartamentul iubitului ei”, mai spune prietena Kseniei.

Tot prietena acesteia este de părere că iubitul și familia acestuia încearcă să ascundă toate dovezile.