Live acumMireasa
Prime Time 20:00iUmor

Cazul Caracal: Prezicătoarea Maria Ghiorghiu, detalii cutremurătoare despre Luiza și Alexandra! „Vă spun ce urmează”

Celebra prezicătoare Maria Ghiorghiu, cea despre care se spune că a prezis incendiul de la club Colectiv și apariția coronavirusului din China ce a alertat întreaga omenire, a făcut o profeție mai mult decât înfiorătoare despre familia lui Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal.

Prezicătoarea Maria Ghiorghiu, detalii cutremurătoare despre Luiza și Alexandra, fetele răpite din Caracal

Într-un text postat recent pe blogul său, prezicătoarea Maria Ghiorghiu a dezvăluit faptul că vom afla în curând despre o nouă tânără răpită, ce se numește Ana Maria și este elevă în clasa a șaptea. Femeia a dezvăluit că nu știe exact dacă ea a fost deja răpită sau nu, dar este ferm convinsă de faptul că Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu sunt în viață!

Potrivit profeției făcute de ea, prima care va fi descoperită este Luiza Melencu, iar apoi va apărea și Alexandra Măceșanu. Vă reamintim că cele două tinere au fost răpte de Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal, la câteva luni distanță.

Iată mai jos textul postat recent de către prezicătoarea Maria Ghiorghiu, pe blogul său, în care spune ce urmează să se întâmple, în viziunea ei:

„24 Ianuarie 2020, ora 12:45!

Dragii mei,

Astăzi la pranz, în timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care spune asa:

Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal

"O chemat-o și pe Dincă, și a luat-o pe Ana! Ana -Maria eleva în clasa a 7-a !"
Clipă în care văd o încapere înspre Vest, o încăpere întunecată oarecum, iar pe pat sta o fetiță blonduță cu perișorul lung, cu picioarele strânse la bărbie și plânge. Ți se frângea inima de lacrimile lui Ana-Maria.

Era atât de micuță, de slăbuță și firavă și nimănui nu-i păsa de șirurile ei de lacrimi, de durerea inimii și sufletului ei, de dorul celor dragi de-acasă.

Prieteni dragi, din nefericire, vom auzi de răpirea acestei fetițe Ana-Maria; dacă a fost sau nu răpită pânâ acum, eu nu știu a vă spune.

Ceea ce va mai pot spune dragii mei, in timp ce scriam aici la acest articol, vad tot inspre Vest sub un Cer de ziua, vad lume multa pe strada si pe trotuar.

La un moment dat, vad un barbat foarte corpolent, nu prea inalt, ci cam de statura lui Gheorghe Dinca din arest, il vedeam din spate cum alerga după o fata care avea un rucsacel in spate. Fata era inalta si subtire, parea ca se intoarce de la scoala.

Acest monstru caruia nu-i vedeam faţa, alearga după fata, o ajunge din spate, îi pune mâna sa dreapta peste umarul drept al fetei si apoi la gura fetei.

Luiza și Alexandra, fetele răpite din Caracal

In urmatoare secunda, fata i se prabuseste in bratele mafiotului. Ce a urmat dragilor, este lesne de inteles.

Dragii mei, chiar daca Dinca este in arest, vom mai auzi si de alte rapiri. Unde si cand, eu nu stiu a va spune.

Sa avem mare grija si sa nu mergem singuri pe strada, neinsotiti de cineva de incredere, deoarece se poate intampla o nenorocire in orice clipa.

Doresc ca sa va amintesc dragii mei, ca Luiza si Alexandra nu sunt moarte! Prima va aparea Luiza, apoi Alexandra!

Sa ne rugam pentru aceasta dragilor; sa ne rugam pentru ca Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa le ocroteasca pe fete si sa le aduca vii si nevatamate in mijlocul familiilor lor.

Cu dragoste, Maria.”

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro