Live acum
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Va regreta tot! Ce a pățit un bărbat de 39 de ani care a vrut să șantajeze cu fotografii o tânără de 18 ani pentru a obține servicii intime

Șantajarea sexuală asupra femeilor a escaladat extrem de mult în ultimul timp, acestea fiind expuse public prin imagini în ipostaze intime în urma unor situații de neînțelegere cu partenerul. Acesta este și cazul unei tinere de 18 ani in comuna Bîlteni.

Ce a pățit un bărbat de 39 de ani care a vrut să șantajeze cu fotografii o tânără de 18 ani pentru a obține servicii intime

Tânăra a sesizat poliţia cu privire la faptul că un bărbat, de 39 de ani, din oraşul Ţicleni, cu care a avut o relaţie de prietenie, o şantajează cu postarea unor fotografii compromiţătoare pe reţelele de socializare, în scopul obţinerii de favoruri sexuale.

„În cursul zilei de astăzi, în baza mandatul de percheziţie domiciliară emis de Judecătoria Târgu Jiu, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Rovinari şi Postului de Poliţie Bîlteni au desfăşurat percheziţie domiciliară , la domiciliul bărbatului, din oraşul Ţicleni, ocazie cu care au fost identificate şi ridicate mai multe mijloace de probă şi medii de stocare( telefon mobil, tabletă ), care ar fi fost folosite la săvârşirea faptei.

Bărbatul a fost condus la sediul Poliţiei Oraşului Rovinari în vederea audierii, urmând a se dispune măsuri legale în cauză. În cauză s-a întocmit dosar penal, poliţiştii continuând cercetările privind săvârşirea infracţiunii de şantaj“, a spus Victor Ţuhaşu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro