Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Ce faci când vine sfărșitul lumii? Obiecte de care ai nevoie ca să supraviețuiești! Lămâia îți poate salva viața

În ultimii ani, tot mai multe persoane din întreaga lume au început să se întrebe cum va arăta sfârșitul lumii și cum poți supraviețui zilei în care vine Apocalipsa!

Ce trebuie să faci dacă vine sfârșitul lumii

Un britanic pasionat de tehnicile de supraviețuire în caz de Apocalipsă a dezvăluit că, în mod frecvent, oamenii nu se gândesc cum va arăta sfârșitul lumii pe termen lung. O simplă furtună solară poate arunca planeta într-o beznă uriașă pentru o perioadă lungă de timp, lăsând-o pratic fără surse de electricitate.

Și acest lucru nu se referă doar la disconfortul din locuință, ci la tot ce implică acest lucru: imposibilitatea de-a mai folosi internetul sau telefoanele mobile, sistemele GPS sau vehiculele electrice. În plus, magazinele nu se vor mai aproviziona cu alimente din cauza lipsei frigiderelor, dar și procesul de producție va fi puternic afectat.

CE FACI CÂND VINE SFÂRȘITUL LUMII

John Hughes de 44 de ani din Marea Britanie și-a luat o serie de măsuri de precauție, pregătindu-se pentru numeroase scenarii posibile de Apocalipsă.

Multe dintre tehnicile de supraviețuire le-a învățat în armată, dar când a fost dat afară omul a decis să facă tot felul de cursuri speciale, pe cont propriu.

Ce faci când vine sfărșitul lumii? Obiecte de care ai nevoie ca să supraviețuiești! Lămâia îți poate salva viața

Ce trebuie să faci dacă vine sfârșitul lumii. Sfaturi de la John Hughes

Are acasă ochelari cu vedere de noapte, dronă, binoclu și numeroase dispozitive menite să-l ajute, în caz că vine sfârșitul lumii.

TEHNICI DE SUPRAVIEȚUIRE PENTRU SFÂRȘITUL LUMII

Ce sfaturi a dat el pentru cei care vor să se pregătească așa cum trebuie pentru o posibilă Apocalipsă? În primul rând, oamenii trebuie să se gândească la efectele pe termen lung ale lipsei de alimente din magazine sau de curent electric.

Rezerve de lemne pentru foc nu trebuie să lipsească, precum nici lumânările, brichetele sau chibriturile, ghiozdane pentru cărat cele trebuincioase, filtre pentru apă, pungi, recipiente de tot felul, truse de prim ajutor, extinctor, vaccinuri, medicamente, alimente neperisabile, pături, cuțite și orice mai poate fi folositor.

Ce faci când vine sfărșitul lumii? Obiecte de care ai nevoie ca să supraviețuiești! Lămâia îți poate salva viața

Pasionații de tenici de supraviețuire au făcut o listă de obiecte necesare pentru sfârșitul lumii

Trebuie să înveți să pescuiești, să produci electricitate pentru a aprinde un bec sau pentru a da semnale luminoase cu o lămâie, să folosești banda adezivă pentru a-ți proteja picioarele de bătături atunci când rămâi fără încălțări, să înveți să aprinzi focul, să deosebești plantele sănătoase de cele otrăvitoare sau să descoperi cum poți vâna păsări și alte viețuitoare.

De asemenea, pasioații de lecții de supraviețuire încurajează cursurile de specialitate și, desigur, petrecerea timpului liber în natură, exersând și analizând mereu tehnici de realizare a unui adăpost sau de procurare a hranei sau a apei potabile.

Recomandari