Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Observator Sport

Ce înseamnă dacă visezi că e cutremur și de ce ar trebui să te îngrijorezi

Cu siguranță ți s-a întâmplat măcar o dată în viață să visezi că e cutremur și te-ai întrebat ce înseamnă! Care este semnificația acestui vis și la ce ar trebui să te aștepți?

Ce înseamnă dacă visezi că e cutremur

Când visezi că e cutremur nu e mereu o experiență plăcută, căci ai putea să crezi că este vorba despre o premoniție și că un seism este pe cale să se petreacă.

Totuși, specialiștii spun că, pentru a descoperi ce înseamnă când visezi cutremur, trebuie să îți amintești exact detaliile pe care le-ai văzut, atunci când dormeai, fiindcă acestea îți pot oferi indicii clare despre semnificație.

La bază, visul despre cutremur semnifică o destabilizare a temeliei vieții tale, o perioadă agitată, o nesiguranță legată de locul de muncă sau de o relație de cuplu.

Ce semnificație are cutremurul în vis

Când visezi că e cutremur mai poate arăta faptul că presimți că se apropie niște schimbări importante în viața ta, niște schimbări care te vor da complet peste cap și de care, probabil, te simți copleșit.

Cutremurul în vis mai poate sugera faptul că ești pe punctul de-a pierde locul de muncă, afacerile sau chiar pe cineva drag.

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro