Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Se întâmplă în 2019: Copil de nouă ani, mort în urma unei exorcizări: ”Era necesar să luptăm cu Diavolul!”

Copil de nouă ani, mort în urma unei exorcizări în Rusia

Secta periculoasă se numește ”Discipolii lui Isus Cristos”

Un copil de nouă ani a murit în timpul unui act de exorcizare, realizat de o sectă religioasă din care făceau parte inclusiv părinții copilului.

Copilul, numit David K, a murit în chinuri, după ce mai mulți adulți au decis cp trebuie să ”scoată demonii” din el. Mama sa a fost cea care l-a ținut pe copil în timpul acestui proces de exorcizare.

Atât mama, cât și tatăl, se numără printre persoanele arestate pentru suspiciune de omor în cazul din Rusia. După moartea copilului, membrii din secta ”Discipolii lui Isus Cristos” s-au rugat două zile lângă trupul copilului pentru a-l ”învia!”.

Trupul lui David a fost îngropat în pădure, lângă un lac, în orașul Yugo-Zapadni.

Poliția a descoperit tipsuri de la mătușa sa. Tatăl lui David a fost reținut în Rusia, alături de liderul sectei, o femeie pe nume Zemfira Gainullina, iar mama a fost reținută în vecinătate de Belarus.

Gainullina a spus, la două zile după arest: ”De multe ori am fost presecutați pentru numele lui Isus Cristos, dar nimeni nu ne poate învinovăți de nimic, deoarece nu a fost nicio crimă în noi! Nimeni nu ne poate interzice să trăim așa cum vrea Isus”.

Dr Alexander Neveev, expert în culte religioase din Rusia, a spus: ”În această sectă se crede că păcatul să fie scos din copii. Era necesar să lupte cu Diavolul. Atunci când un copil este pedepsit, ei nu sunt atenți la suferința copilului, deoarece în iad va fi și mai multă suferință. Desigur, aceste presoane nu înțeleg că un copil nu trebuie rănit!”

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro