Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Nu e glumă! Are loc o dată la 500 de ani și se va întâmpla Crăciunul acesta! Ne va influența tuturor câmpul energetic

Eclipsă de Soare de Crăciun, Saturn face o schemă astrală cu Pluto, iar asta se întâmplă la 500 de ani. Despre planete grele, momente de cotitură şi decizii drastice pentru 2020 ne dă detalii astrologul Valeriu Pănoiu.

Nu e glumă! Are loc o dată la 500 de ani și se va întâmpla Crăciunul acesta! Ne va influența tuturor câmpul energetic

Anul 2019 a fost unul liniștiti pentru că nu s-au întâmplat lucuri care să afecteze la modul general populația, însă la nivel subtil au avut loc mari tranformări care au avut ca scop să ne pregătească pentru anul 2020.

Anul 2020 aunță transformări la nivel social, politic și economic pe plan internațional. Un ciclu al planetelor Jupiter, Saturn și Pluto care se întâlnesc în Capricorn, un ciclu care se repetă o dată la 500 de ani. Acest eveniment va avea influențe asupra conștiinței fiecărei persoane, astfel că sistemul de valori al fiecăruia va fi activat pentru conștientizarea importanței personale, mai exact vom ajunge trăim și să înțelegem că evenimentele care au loc în plan colectiv nu ne influențează decât dacă permitem. Importanța lor depinde în mod exclusiv de interpretarea și de raportarea noastră la lucrurile exerioare.

Eclipsa de Cărciun ne va ajuta să ne centrăm pe noi însine și să punem accent pe felul în care trăim.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro