Live acum Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)
Prime Time 20:00Film: Printesa indaratnica (SUA 2001)

Credeau că s-a născut mort, dar când să-și ia adio de la el, copilul a deschis ochii. Ce s-a întâmplat după

Credeau că s-a născut mort, dar când să-și ia adio de la el, copilul a deschis ochii

Parintii se pregăteau să-și ia adio de la el când copilul a deschis ochii

De la agonie la extaz. Așa au trăit părinții și medicii din Marea Britanie povestea micuțului Oscar Bedford, care atunci când s-a născut nu dădea semne de viață. Însă, tocmai atunci când bebelușul le-a fost dat de către medici spre a-și lua rămas bun de la el, micuțul a deschis ochii.

Micuțul se născuse în stare de inconștiență și albastru la trup. Medicii nu le mai dădeau șanse părinților, cum că bebelușul lor s-ar mai putea întoarce din starea în care era. Însă tocmai atunci când ei se pregăteau să-și ia rămas bun, copilul a deschis ochii, iar sănătatea sa s-a îmbunătățit.

"Ei au spus că după ce îl vor lua de la incubator, va pleca în doar câteva minute sau chiar secunde”, a povestit mama în vârstă de 26 de ani.

„Ochii lui s-au deschis pentru prima dată și era ca un vis. M-am așezat pe pat și am clătinat din cap așa cum fac oamenii în filme. A fost uimitor - cel mai bun sentiment din lume - dar a trebuit să mă ciupesc. ”, a mai povestit mama.

La sugestia medicilor, mama și-a hrănit copilul cu lapte. Chiar și după ce Oscar s-a trezit, medicii le-au spus să nu își facă mari speranțe.

Însă Oscar a putut să meargă cu părinții săi acasă, în Leicester. Deși nu e ferit de probleme de sănătate, micuțul zâmbește și interacționează cu părinții săi. "Acum are 18 luni și este ca un copil cu vârsta sub trei luni, dar zâmbește și râde și iubește luminile, în ciuda faptului că este parțial orb", a spus Chelsea.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro