Live acum
Prime Time 20:00Film: Printesa indaratnica (SUA 2001)

„Am crezut că am cel mai bun soț, până când am observat ceva în geamantanul lui. Ce am aflat mi-a dat toată viața peste cap”

O femeie din Australia a povestit cum întreaga ei viață a fost dată peste cap după ce un detaliu i-a atras atenția la geamantanul soțului ei, cu care era căsătorită de cinci ani.

„Am crezut că am cel mai bun soț, până când am observat ceva în geamantanul lui. Ce am aflat mi-a dat toată viața peste cap”

Înainte ca femeia, Karen, să se căsătorească cu Mark, se împăcase deja cu ideea că bărbatul era nevoit să călătorească mult, în interes de serviciu.

În plus, după ce au devenit părinții unor fetițe gemene, bărbatul a petrecut cel mai mult timp acasă, alături de familie, în Perth, Australia.

Apoi, lucrurile au început să se schimbe. Mark și-a anunțat soția că a acceptat un loc de muncă ce îi cere să călătorească mai mult. Dintr-una dintre aceste călătorii, bărbatul s-a întors mai obosit ca oricând și a mers la culcare. Karen, însă, și-a propus să mai resolve unele lucruri, înainte de a i se alătura.

În acea seară, femeia a observant că soțul ei și-a lăsat geamantanul neatins, așa că a decis să facă un gest frumos pentru el și să îi despacheteze bagajul și să îi pună la spălat hainele folosite.

„Eu, soțul meu și soția noastră”. Un cuplu s-a căsătorit cu o femeie, în Statele Unite ale Americii. Au dat tot din casă! „Partidele de amor sunt uimitoare” - FOTO

Femeia a găsit, între haine, o fotografie mica a unei femei în vârstă de 30 și ceva de ani și a unui băiat de 18 luni. Nu s-a grăbit să își judece soțul pe care îl credea loial, ci s-a gândit că, probabil, a greșit la aeroport și a luat valiza altcuiva.

Însă, adevărul a izbit-o din plin! Karen și-a dat seama că toate lucrurile din valiză îi aparțin soțului ei, așa că ipoteza salvatoare nu ar fi putut fi validă.

Cum a reacționat bărbatul când soția lui a descoperit adevărul. „S-a uitat la mine câteva secunde, fără să scoată un cuvânt”

Dimineața, femeia a așteptat ca fiicele ei să plece la școală, după care și-a confruntat soțul. Bărbatul nu a încercat să mai ascundă adevărul.

„S-a uitat la mine pentru câteva secunde, fără să vorbească, după care și-a pus fața în mâini și a spus: «Îmi pare rău! Știam că vei afla, într-o zi. Îmi era teamă de momentul ăsta».

Apoi, mi-a explicat că a avut o aventură cu femeia din poză, iar ea a rămas însărcinată și i-a născut un fiu.

Nu mă puteam opri din plans. L-am întrebat cum a putut să ne facă asta mie și fiicelor noastre. Mi-a spus că nu a încetat niciodată să mă iubească, ci pur și simplu a intrat într-o situație, fără să mai poată face cale întoarsă”, a povestit femeia.

Tatăl și iubita fiului său = LOVE! Soția a suferit un șoc! „A fost prima oară când a adus o fată acasă. Am primit-o cu brațele deschise”

Apoi, a mai urmat o lovitură pentru Karen! Femeia a presupus că cea de-a doua familie a soțului ei trăiește într-una dintre țările în care a călătorit el, initial în interes de serviciu. Însă, aceasta trăia tot în Austrlia, la aproximativ cinci kilometric distanță.

Mark i-a spus că cealaltă femeie știe despre ea și despre fete, dar crede că ele nu știu adevărul.

Karen a spus că a făcut o „criză”, l-a dat afară din casă și apoi i-a cerut divorțul, fiind convinsă că va fugi la cealaltă familie a lui.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro