Live acumMangalita
Prime Time 20:00iUmor

Tânăr de 17 ani, găsit mort în propria locuință! Adolescentul a fost descoperit de tată său fără suflare

Un tânăr de 17 ani, găsit mort, după ce și-a petrecut toată noaptea jucând jocuri video

Tânăr mort în Thailanda

Tatăl tânărului de 17 ani a intrat în camera băiatului și l-a găsit inconștient pe scaunul de la calculator.

Un adolescent din Tailanda a murit în fața calculatorului, după ce a stat toată noaptea să joace jocuri video în timpul vacanței sale.

Piyawat Harikun, în vârstă de 17 ani și-a terminat cursurile la finalul lui octombrie și de atunci își petrecea tot timpul liber jucând jocuri online.

Părinții săi îl avertizaseră că stă prea mult la calculator. Într-o zi, tatăl băiatului, pe nume Jaranwit Harikun, a intrat în camera sa să vadă ce face. Bărbatul a încercat să-și trezească fiul strigând numele de mai multe ori, dar Piyawat a murise.

Medicii care au examinat cadavrul au indicat că tânărul a murit în urma unui accident vascular cerebral cauzat de petrecerea atâtor nopți jucând non-stop. Tatăl tânărului a recunoscut că fiul său era un dependent de jocuri video și i-a avertizat pe ceilalți părinți despre pericolele de a le permite copiilor lor să se agațe de jocurile video.

”Am încercat să-l avertizez asupra riscurilor de a juca ore fără sfârșit și mi-a promis că va juca mai puțin, dar a fost prea târziu, a murit înainte să am o șansă să măi schimb ceva", a spus bărbatul pentru Daily Mail.

”Vreau ca moartea fiului meu să fie un exemplu și un avertisment pentru părinții cu copii dependenți de jocurile video. Ei ar trebui să fie mai stricți și să nu le permită copiilor lor să se joace atâtea ore sau vor ajunge ca fiul meu”, a încheiat tatăl devastat.