Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:00Chefi la cutite

De ce s-a sinucis Mădălina Manole, de fapt! Biletul de adio, indiciul ce schimbă totul! „Sunt o complexată, nu știu ce să fac cu ele...”

Celebra artistă Mădălina Manole s-a sinucis chiar de ziua ei,  la vârsta de 43 de ani. Biletul de adio este indiciul cheie ce arată care este adevăratul motiv pentru care cântăreața a ales să-și pună capăt zilelor!

Celebra artistă Mădălina Manole s-a sinucis chiar de ziua ei, la vârsta de 43 de ani. Biletul de adio este indiciul cheie ce arată care este adevăratul motiv pentru care cântăreața a ales să-și pună capăt zilelor!

Cu puțin timp înainte de-a se sinucide, Mădălina Manole a lăsat un bilet de adio. Ultimele cuvinte ale artistei sunt de-a dreptul cutremurătoare și scot la iveală, în mod indirect, drama prin care cântăreața trecea.

Mădălina Manole s-a sinucis pe 14 iulie 2010, chiar de ziua ei, lăsând un bilet de adio pentru familie. A vorbit inclusiv despre copil, despre ultima dorință, dar și despre starea în care se afla.

DE CE S-A SINUCIS MĂDĂLINA MANOLE, DE FAPT

La scurt timp de la moartea artistei Mădălina Manole, biletul de adio a adus un indiciu important: cântăreața suferea, cel mai probabil, de o formă gravă de depresie, simțindu-se neputincioasă și ca și când „nu merită” oamenii dragi din jurul ei.

Mai mult decât atât, surse au dezvăluit faptul că artista, extrem de exigentă din punct de vedere profesional, suferea din cauză că nu mai avea succesul muzical de altădată.

BILETUL DE ADIO AL ARTISTEI MĂDĂLINA MANOLE

„Mi-a dăruit Dumnezeu – cel mai frumos şi curat suflet din lume, Puiu al meu, – cel mai mare şi minunat dar, copilaşul nostru, – cei mai buni si sacrificaţi părinţi din lume, – frate drag, nepoţi dragi, rude, prieteni, atâta lume cu suflet curat în jurul meu! Nu le merit, nu ştiu ce să fac cu ele, cum să am grijă de ele, cum să le fiu de folos! Sunt o neputincioasă, o nevrednică, o complexată, am un milion de defecte şi astea mă fac să gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa mea (...)”

Nimeni altcineva nu e vinovat de starea mea, doar eu, voi toţi mă iubiţi şi mi-aţi arătat lucrul acesta mereu, tot timpul! Și totuşi eu gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa! Aşa gândesc eu, aşa trebuie! Cum să închei rândurile astea? Cum? Sunt de neiertat, mă gândesc la voi toţi, dar şi la ce să fac să nu mai fiu!”, a scris Mădălina Manole în biletul de adio.