Live acumiUmor (r)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Descoperire șocantă, la o universitate celebră! Studenți vii, găsiți într-o groapă de mormânt! Ce făceau acolo

Descoperire șocantă făcută la o celebră universitate unde învață mii de studenți! Câțiva tiner au fost descoperiți stând într-o groapă destinata unui mormint, dintr-un motiv cât se poate de bizar! Ce i-a determinat pe tineri să recurgă la un asemenea gest?

Studenții au ajuns să stea în gropi de mormânt

Totul se întâmplă la Universitatea Radboud din Nijmegen din Țările de Jos. Practic, chiar în preajma campusului universitar, tinerii au săpat o groapă suficient de adâncă încât lasă trecătorilor senzația că este destinată unui viitor mormânt.

Uneori, tinerii aleg să stea în această groapă, cu o pernă sau un cearșaf, pentru a găsi liniștea necesară pentru a medita sau pentru a se relaxa pe deplin.

„Mormântul de purificare” este atât de căutate, încât la universitatea respectivă există deja o listă de așteptare cu programări pentru doritori. Iar lista e lungă tare!

Descoperire șocantă, la o universitate celebră! Studenți vii, găsiți într-o groapă de mormânt! Ce făceau acolo

Studentă stând în „mormântul” din campusul universitar

Inițiatorii proiectului, mari adepți ai zicalei „Memento mori”(n.r. „amintește-ți că vei muri”) vor să îi convingă astfel pe elevi să aprecieze mai mult viața pe care o au, dar și să nu mai găsească în subiectul referitor la moarte un tabu!

Așa cum era de așteptat, straniul proiect de la universitatea din Țările de Jos a devenit viral în toată lumea, stârnind un val de controverse în mediul online.

Recomandari