Live acumAnimatie: Vaiana
Prime Time 20:30Animatie: Vaiana

Din „rățușca cea urâtă” într-o bombă sexy! Sumele fabuloase pe care le primea studenta la Drept pentru aparițiile sale publice

Avea aparat dentar, se îmbrăca exact ca un băiat și nu avea deloc forme. În câțiva ani, transformarea este uluitoare! Tânăra este acum o bombă sexy și se pregătește să devină avocat! Cum manualele de Drept nu sunt tocmai ieftine, studenta își pune formele la treabă.

Transformarea uluitoare a unei tinere

Spune că îi este rușine când se uită la fotografii mai vechi cu ea. În urmă cu șapte ani, Amanda Nicole Martin avea 18 ani. Era slabă, fără forme și se îmbrăca exact ca un băiat. A fost obligată de mama ei să se angajeze la un restaurant fast food.

„Mama m-a dus de mână la primul meu job. Am lucrat acolo în vara dinaintea plecării la facultate. Îmi țineam părul strâns în coadă, nu purtam niciun strop de machiaj și trebuia să port o uniformă anostă”, a povestit Amanda.

Din „rățușca cea urâtă” într-o bombă sexy! Sumele fabuloase pe care le primea studenta la Drept pentru aparițiile sale publice

Era nefericită. Își ura corpul și simțea că nu avea niciun viitor la locul de muncă. Cu toate astea, era mulțumită că avea bani de buzunar. Tot acolo, adolescenta de atunci și-a cunoscut i primul soț.

„Era groaznic. Aveam un șef îngrozitor, colegi enervanți și pe care nu-i ducea capul pre mult. Singurul lucru bun a fost faptul că mi-a cunoscut primul soț cât am lucrat acolo”, a adăugat ea.

Își câștigă banii făcând amor cu bărbați însurați și nu are niciun regret: „Eu salvez căsnicii. Soțiile lor ar trebui să-mi mulțumească”

Astăzi, este de nerecunoscut! Amanda nu iese din casă nemachiată și fără să își aranjeze părul. Cât despre haine...cu cât sunt mai provocatoare, cu atât mai bine!

În șapte ani, transformarea este uluitoare. Aspectul fizic îi aduce sume impresionante de bani studentei la Drept.

Din „rățușca cea urâtă” într-o bombă sexy! Sumele fabuloase pe care le primea studenta la Drept pentru aparițiile sale publice

„Câștig aproximativ 700.000 de dolari pe an din aparițiile în cluburi. Nu trebuie decât să dansez și bărbații aruncă cu bani în mine”, a spus ea.

Doi tineri din Vaslui și-au recunoscut vecina pe un site pentru adulți. Ce au făcut mai apoi le-a adus condamnări grele!

Este fericită pentru că în sfârșit se poate privi în pglindă fără să vadă doar imperfecțiuni. Preferă să nu se gândească la trecut.

„Mă uit la fotografii vechi cu mine doar când am nevoie să îmi amintesc cât de multe lucruri se pot schimba în doar câțiva ani. Asta mă face să sper că viitorul îm va aduce bucurii”, a mai spus Amanda.

Recomandari