Live acumObservator 06
Prime Time 20:30X Factor

Diriginta prinsă într-o poveste de dragoste interzisă, cu un elev! Dovezile scandaloase au fost găsite în telefonul femeii: „Așa ceva este imposibil”

O profesoară, dirigintă de clasă, a primit interdicție de a mai preda minorilor, după ce s-a descoperit că avea o relație amoroasă cu un elev de doar 16 ani. În fața polițiștilor, femeia a intrat în șoc: habar n-avea că făcea era ilegal!

Diriginta prinsă într-o poveste de dragoste interzisă, cu un elev

Rhian Eleri Desouza, o profesoară din Wales, Marea Britanie, nu va mai preda niciodată. Femeia, în vârstă de 44 de ani, a trăit o poveste de dragoste intensă cu unul dintre elevii săi, de nici 16 ani.

Cei doi și-au trimis sute de mesaje cu conținut sexual și zeci de fotografii indecente. Așa au și fost descoperiți, de mama minorului.

Desouza se angajase la Școala Ysgol Gynradd Gymraeg Gellionnen din 2016. În 2018, a fost numită diriginta unei clase. Era iubită de elevii ei și respectată de colegi. Nimeni nu bănuia ce ascundea profesoara.

Până când mama băiatului a pus mâna pe telefonul lui și a dat cu ochii de imagini. Când a verificat cui fuseseră trimise, s-a dus direct la Poliție.

În fața oamenilor legii, Desouza a trăit un adevărat șoc. Diriginta a jurat că iubirea lor nu s-a consumat, fizic, și susținea cu vehemență că nu avea habar că schimbul de fotografii cu conținut sexual este ilegal.

La proces, și-a recunoscut vina. Dreptul de a preda i-a fost luat, dar nu va sta nicio zi în închisoare. Judecătorul a decis ca femeia să presteze 200 de ore de muncă în folosul comunității și să fie pusă sub supraveghere timp de doi ani.

Recomandari