Live acumAsia Express - Drumul Comorilor
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Are 21 de ani, e frumoasă de pică și divorțează de un bunic de 74 de ani, pentru că s-a îndrăgostit de unul mai tânăr, de 60! FOTO

O tânără în vârstă de 21 de ani din Serbia s-a hotărât să divorțeze de un bunic de 74 de ani, pentru că s-a îndrăgostit de unul mai tânăr, de 60 de ani.

Milijana Bozic și soțul ei.

Tânăra, Milijana Bozic, s-a îndrăgostit de Nemanja Stamatovic Zabac , în vârstă de 60 de ani, în timp ce filmau pentru o emisiune TV.

Milijana Bozic a spus că vrea să divorțeze de soțul ei de 74 de ani, ca să poată avea o relație cu bărbatul „mai tânăr”.

Și iubitul ei de 60 de ani, Nemanja, i-a cerut divorțul soției lui, căreia i-a lăsat casa și apartamentul pe care le-au avut împreună.

„Ca să îi demonstrez cât de serioasă sunt, am accelerat procedura de divorț. Milijana se va întoarce curând, după ce se va încheia emisiunea. I-am lăsat fostei mele soții casa și apartamentul. Am divorțat de comun acord, fără dramă, certuri și țipete. Am făcut toate aceste lucruri ca să mă căsătoresc cu Milijana cât mai curând posibil”, a spus bărbatul de 60 de ani.

„Chiar dacă mă condamnă mulți oameni, eu am dreptul să mă îndrăgostesc și chiar o iubesc pe această fată. Vreau să îmi impart viața cu ea și voi lupta ca să o văd fericită. Încerc să mă întorc la emisiunea Parovi (Cupluri, n.r.), ca să pot continua ce am început. Milijana îmi simte lipsa. Vorbește despre mine în fiecare zi, în cadrul show-ului. Văd că suferă. Este clar că nu mai este intersată de soțul ei și nu mai durează mult până când el va înțelege și va accepta asta”, a adăugat el.

Pentru bunicul de 74 de ani vestea că soția lui vrea să divorțeze de el nu poate fi șocantă. Milojko și-a prins partenera în duș cu un alt bărbat și a acuzat-o că „fugărește bărbați mai în vârstă”.