Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Doi tineri, surprinși în timp ce întrețineau relații intime la metrou. Polițiștii: ”E a doua oară pe ziua de astăzi!”

Un cuplu lipsit de inhibiții a devenit celebru pe internet după ce a întreținut relații intime la metrou, în văzul tuturor. Și nu o dată, ci de două ori, în aceeași zi, dar în stații diferite.

Doi tineri, surprinși în timp ce întrețineau relații intime la metrou. Polițiștii: ”E a doua oară pe ziua de astăzi!”

Totul s-a întâmplat la New York, în stația Grand Central, unde cei doi tineri lipsiți de inhibiții au dat frâu liber pasiunii și au făcut amor fără să le pese de cei din jur.

A apărut o nouă metodă de a face amor! Face ravagii printre tineri!

Ba mai mult, momentul inedit a fost surprins de trecători și făcut public pe internet. Mai mult de atât, polițiștii spun că nu este pentru prima dată când fac asta. Cu doar câteva ore înainte, însă, ei întreținuseră relații intime la o altă stație de metrou, Bowling Green.

În imaginile făcute publice pe internet, se poate vedea cum bărbatul apare în timp ce o satisface oral pe partenera sa, care este așezată pe niște haine.

Ce se întâmplă cu oamenii care nu fac amor două săptămâni consecutive! Presupunerile se adeveresc: „Asta este diferența”

”Ar trebui să-și găsească un hotel.”/ ”Nu la metrou, vă rog. E dezgustător.”, au fost câteva dintre reacțiile trecătorilor.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro