Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Animatie: Vaiana

Două copile, agresate într-un tramvai plin cu oameni! Autoritățile au lansat un apel către populație: „Vrem să discutăm cu bărbatul din imagine”

Două minore, una de 16 ani, alta de 12, au fost agresate în tramvai, la distanță de doar câteva săptămâni. Autoritățile au dat publicității imagini surprinse de camerele de supraveghere din timpul incidentelor.

Tinere agresate in tramvai

Două minore, în vârstă de 16 și 12 ani, au fost agresate într-un tramvai ce traversa centrul orașului Manchester din Marea Britanie. Autoritățile au dat publicității imagini cu un bărbat pe care îl suspectează că ar în spatele acestor incidente șocante, trase la indigo.

Prima victimă, o adolescentă de 16 ani a ajuns la Poliția din Manchester într-o joi seară, pe 31 octombrie. Două săptămâni mai târziu, o altă copilă, de 12 ani, a fost victima aceluiași atacator. Câteva ore mai târziu, oamenii legii au fost alertați că „un bărbat face gesturi obscene într-un tramvai în centrul orașului”.

Două copile, agresate într-un tramvai plin cu oameni! Autoritățile au lansat un apel către populație: „Vrem să discutăm cu bărbatul din imagine”

Polițiștii au publicat mai multe imagini cu un bărbat cu care „vor să poarte o discuție” cu privire la agresiunile din mijlocul de transport în comun.

„Este datoria noastră să asigurăm siguranța cetățenilor și în mijloacele de transport. Tratăm aceste incedente cât se poate de serios. A trecut mai bine de o lun de când am primit reclamațiile, și nu am reușit să identificăm niciun suspect. Am vrea să avem o discuție cu bărbatul din aceste imagini”, a declarat sergentul Nick Bamber.

Recomandari