Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Gesturi interzise, în văzul trecătorilor! Două femei au făcut show sexy în balconul unui hotel din Mamaia

Scene fierbinți au fost surprinse la balconul unui hotel din Mamaia! Două tinere au fost pozate în timp ce oferă trecătorilor imagini desprinse parcă din filmele pentru adulți.

Două femei au ieșit dezbrăcate în balconul unui hotel din Mamaia și au făcut show

sursa foto: cancan.ro

Lipsite de inhibiții și aflate pe litoralul românesc pentru a se distra, două brunete focoase au uitat de faptul că trecătorii pot privi în balconul lor și au devenit protagonistele unor scene desprinse parcă din filmele pentru adulți.

Două femei au făcut show sexy pe balconul unui hotel din Mamaia

O femeie se afla la fumat, în balconul unui hotel din Mamaia, atunci când o altă brunetă, fără sutien, s-a alăturat ei. La un moment dat, cele două au uitat unde se află și s-au sărutat, spre uluirea trecătorilor.

citește și: Andreea Tonciu și soțul, goi pe balcon! Atingeri interzise în văzul tuturor! Cum au fost surprinși cei doi

Un turist a decis să profite de ocazie și a făcut câteva fotografii incendiare, pe care apoi le-a trimis celor din presă.

Gesturi interzise, în văzul trecătorilor! Două femei au făcut show sexy în balconul unui hotel din Mamaia

Ipostaze interzise minorilor, surprinse în balconul unui hotel din Mamaia (sursa foto:cancan)

Într-o ipostază asemănătoare a fost surprinsă recent și celebra fostă asistentă TV, Andreea Tonciu!

citește și: FOTO | "Ne-ai omorât pe toți!" Goală pe terasă, alături de iubitul fotbalist, Izabel Goulart, nu are nicio rușine să-și expună trupul de zeiță

Vedeta și soțul său nu s-au sfiit să apară dezbrăcați pe balconul unui apartament de lux pe care l-au închiriat, la malul mării. Cei doi au avut parte de o mica escapadă pe litoral, iar imaginile au fost împărtășite și cu fanii acestora, pe Instagram.

Aflați la mare, cei doi s-au pozat goi, Daniel Niculescu având doar un prosop înfășurat în jurul taliei, iar Andreea Tonciu purtând doar o pereche de pantaloni sau colanți transparenți, ce au lăsat totul la vedere.

Recomandari