Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Raman cu tine

Are 22 de ani și s-a căsătorit cu un bărbat de 63! Explicația ei este stupefiantă! „Nu mă interesează părerile altora! Prima dată când l-am văzut…”

O tânără de 22 de ani s-a căsătorit cu un bărbat în vârstă de 63 de ani și a decis să își spună povestea de dragoste, deoarece soțul ei este hărțuit de străini și numit „pedofil”.

Lizzie și Leslie Rickwood.

Lizzie Rickwood, în vârstă de 22, este căsătorită cu Leslie, în vârstă de 63 de ani, din octombrie 2018,

„Când câțiva oameni l-au numit pe soțul meu «pedofil» mi s-a făcut rău. Nu înțeleg cum unii străini pot spune lucruri atât de îngrozitoare! Vârsta lui nu a contat niciodată pentru mine. Este un soț incredibil! Nu poți să controlezi de cine te îndrăgostești”, a spus ea.

Cei doi s-au cunoscut în februarie 2016, prin intermediul unui prieten comun. S-au plăcut încă de la prima întâlnire, după cum a povestit tânăra.

„Prima dată când l-am întâlnit pe Leslie, am crezut că este foarte chipeș, deși avea și atunci părul cărunt și riduri. M-a invitat la cină. Nu mă puteam opri din chicotit. I-am spus că mi-ar plăcea mult. S-a întâmplat totul atât de repede, dar a fost perfect! L-am întrebat ce vârstă are și mi-a căzut fața. Am crezut că avea 40 și ceva de ani, nu 60. I-am spus că am 19 ani și nu i-a păsat”, a povestit ea.

Femeia a recunoscut că nu i-a fost ușor să le spună părinților ei despre relația ei cu un bărbat cu 41 de ani mai în vârstă decât ea.

„A durat o lună să îmi fac curaj. Părinții mei au fost șocați. La început, mama și tata mi-au spus că e prea bătrân pentru mine, el fiind chiar mai în vârstă decât ei. Însă, după ce l-au întâlnit, au văzut cât de mult ne iubim și au acceptat relația”, a spus ea.

La fel de greu a fost și de partea cealaltă. Copiii bărbatului nu au fost de acord cu relația lui cu o femeie mai tânără decât ei.

„Din păcate, copiii lui au detestat faptul că eu sunt mai tânără decât ei. Abia la trei luni după ce ne-am început relația, i-am întâlnit pe unii dintre ei. Deși a fost straniu la început, s-au obișnuit”, a spus ea.

Tânăra a recunoscut că oamenii continuă să îi privească urât, dar acum „nu le mai pasă” de părerile lor.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro