Live acumAsia Express - Drumul Comorilor
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Ea 25 de ani, el 56, tată a trei copii! Logodnă-fulger! Vor să se căsătorească, în ciuda diferenței de vârstă! „M-am îndrăgostit de el pe loc”

O tânără în vârstă de 25 de ani din Statele Unite ale Americii plănuiește să se căsătorească cu un bărbat de 56 de ani și vrea să spună lumii întregi că diferența de 31 de ani dintre ea și logodnicul ei nu reprezintă o problemă, ba chiar este un avantaj.

Antonio și Vianca.

Tânăra, Vianca, lucrează ca bonă pentru copii cu dizabilități și este logodită cu Antonio din anul 2014. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unui prieten comun și s-au îndrăgostit imediat unul de altul. Mai întâi, pe Vianca a atras-o vocea iubitului ei.

Cei doi plănuiesc să se căsătorească anul viitor, în Puerto Rico, și speră să devină cât mai curând părinți.

Antonio, care lucrează ca antreprenor general, își răsfață logodnica adesea cu vacanțe luxoase în străinătate și cu obiecte semnate de designeri.

Cu toate acestea, tânăra de 25 de ani, din Connecticut, insistă că partea materială nu este cea mai importantă în relația ei cu Antonio.

„În primul rând, Tony nu este milionar. Însă, este adevărat că apreciază lucrurile de calitate și îi place să mă răsfețe. Nu am nevoie de banii lui deloc. Mă interesează el, ca persoană. Nu sunt o «sugar baby»”, a spus ea.

Ea 25 de ani, el 56, tată a trei copii! Logodnă-fulger! Vor să se căsătorească, în ciuda diferenței de vârstă! „M-am îndrăgostit de el pe loc”

Antonio, care are trei copii dintr-o relație anterioară, abia ce se despărțise de partenera lui atunci când a cunoscut-o pe Vianca. A fost dragoste la prima vedere, după cum a povestit tânăra.

Tony sau Antonio a cerut-o în căsătorie pe Vianca la patru săptămâni de la prima lor întâlnire, în timpul unei cine romantice la un restaurant, iar răspunsul ei a fost „da” .

Vianca a spus că în ciuda provocărilor pe care le aduce diferența mare de vârstă, logodnicul ei, care i-ar putea fi tată, i-a „deschis ochii către lucruri noi” și o face să se simtă în siguranță, protejată, așa cum nu s-a mai simțit vreodată.

Pentru cei doi îndrăgostiți, vârsta este doar un număr, iar iubirea și comunicarea reprezintă secretul succesului relației lor.

Recomandari