Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Film: Maleficent

Ea are 21 de ani, iar soțul ei 74! I-a frânt inima cu un alt pensionar, de 60 de ani! Motivul incredibil pentru care nu face amor cu tineri. „Nu au…”

O femeie în vârstă de 21 de ani din Serbia și-a înșelat soțul în vârstă de 74 de ani cu unul mai tânăr, de 60 de ani, la doar câteva săptămâni după ce a fost fotografiată făcând amor cu un alt pensionar.

Femeia de 21 de ani, Milijana Bozic, care trăiește în Pilatovici, Serbia, a participat la un reality show și a fost filmată sărutând un bărbat de 60 de ani, deși este căsătorită, din septembrie, cu un alt pensionar, Milojko Bozic, de 74 de ani.

Aceasta nu este prima dată când tânăra și-a înșelat soțul cu un bărbat mai „tânăr”. Cu doar câteva sătpămâni înainte, a fost fotografiată goală în pat, cu un alt pensionar. Ea ar fi făcut amor cu acesta în timp ce soțul ei de 74 de ani dormea lângă ea și amantul ei.

Milijana Bozic neagă faptul că ar fi făcut amor cu acel bărbat, care ar fi însurat și ar avea copii.

„Persoana care a publicat fotografiile selfie în care apar va fi dată în judecată. Știu cui le-am trimis și cine le-a publicat”. M-am întâlnit cu acest bărbat de câteva ori, dar nu am avut o relație cu el”, a spus tânăra de 21 de ani.

Acestea nu sunt singurele dăți în care fidelitatea tinerei în relația cu soțul ei de 74 de ani a fost pusă sub semnul întrebării. În primul sezon al reality show-ului la care a apărut sărutând un alt bărbat, ea a recunoscut că a întreținut relații sexuale cu un altul, în vârstă de 35 de ani.

„Își bate joc de mine și mă face să arăt ca un prost”, a spus soțul ei în vârstă de 74 de ani.

Înainte de a se înscrie la reality shoe, tânăra a spus că are o viață sexual activă cu soțul ei în vârstă de 74 de ani. S-ar iubi în fiecare zi. „Bineînțeles că facem amor! De ce nu am face? Mi-ar plăcea să rămân însprcinată. Dacă nu în timpul emisiunii, atunci după”, a spus ea.

Tinerii nu ar avea șanse să o cucerească. „Nu au păr cărunt și nu poartă ochelari. Așa că nu au nicio șansă cu mine”, a spus femeia de 21 de ani.

Recomandari