Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Ecaterina are 19 ani și își vinde virginitatea pe o sumă uriașă! Are planuri mari pentru suma frumoasă pe care o va încasa: „Vreau lux”

Și-a scos virginitatea la vânzare pentru o sumă uriașă. Tânăra de 19 ani este superbă, vorbește trei limbi și are planuri mari pentru banii pe care îi va obține după prima noapte de amor.

Ecaterina își vinde virginitatea pe un site de lux

Ecaterina s-a născut într-un oraș mic din Ucraina. Astăzi, la frumoasa vârstă de 19 ani, trăiește o viață frumoasă în Statele Unite. Însă posibilitățile materiale ale familiei ei nu se ridică la așteptările ei.

Așa că tânăra a scos la vânzare lucrul cel mai de preț al său: virginitatea. Și-a făcut mai multe fotografii sexy și a postat un anunț pe un site de escorte de lux. Prețul de pornire? 84.000 de lire sterline.

Cumpărătorul, care a licitat 84.120 lire sterline pentru o noapte de amor cu Ecaterina poate fi sigur că nu va fi păcălit. Tânăra are un „certificat de virginitate” de la un medic ginecolog.

Avea un copil acasă, dar făcea amor cu câte șase bărbați pe noapte! Decizia incredibilă a femeii

Cu banii primiți, ea vrea să „trăiască în lux” și să călătorească. În videoclipul ce îi însoțește anunțul, Ecaterina și-a explicat decizia spunând, simplu: „trupul meu, alegerea mea”.

Își caută și un sponsor

Vânzarea virginității este doar primul pas în planul ei. Ecaterina caută și u „sponsor generos” care să îi ofere o alocație lunară de minim 8.400 de lire sterline.

CONTRACT pe virginitate. ”Nu am nevoie să fac sex pentru a mă simți iubită. Tata este, de astăzi, paznicul purității mele”

„Vorbesc engleză, rusă și ucraineană. Îmi vând virginitatea pentru că vreau să călătoresc, să trăiesc în lux și să fiu fericită. Până la urmă, este trupul meu și alegerea mea. Asta vreau să fac”, a spus Ecaterina.

Cei care participă la licitație trebuie să dea un avans de 10% din total, pentru a demonstra că sunt de bună credință. Dacă cineva le va depăși oferta, vor fi notificați printr-un email.

Noaptea de amor va avea loc în Germania, unde prostituția este legală, iar cumpărătoru poate alege hotelul.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro