Live acumFilm: Fara obligatii (SUA 2011)
Prime Time 20:00iUmor

El 63 de ani, istoric, iar ea 24 de ani, studentă! Ce i-a făcut după numeroase partide de amor i-a cutremurat pe procurori! „Merit cea mai grea pedeapsă!” - FOTO

Un istoric în vârstă de 63 de ani din Rusia și-a ucis iubita, o studentă în vârstă de 24 de ani, după cinci ani de relație. Procurorii au fost șocați când au aflat ce i-a făcut tinerei.

Studenta și istoricul care a ucis-o.

Istoricul, Oleg Sokolov, și-ar fi împușcat iubita studentă, Anastasia Yeschenko, cu un pistol ce arăta ca unul dintre cele ce au fost folosite în secolul al XIX-lea, în locuința lui din Sankt Petersburg. Apoi, a dezmembrat-o și i-a aruncat rămășițele într-un râu.

Tragedia a avut loc anul trecut, iar acum, psihiatrii au anunțat că istoricul nu era „nebun” atunci când a comis crima.

Istoricul, care obișnuia să se costumeze în Napoleon, a fost arestat în luna noiembrie, după ce a fost găsit în râul Moika, ținând un ghiozdan în care se aflau câteva dintre rămășițele tinerei.

Criminalul a povestit că iubita lui se împotrivea dorinței lui de a-și vedea copiii dintr-o căsnicie anterioară, motiv pentru care s-au certat.

„Înțeleg că am făcut ceva oribil și că merit cea mai grea pedeapsă posibilă. Când am omorât-o pe ea, m-am ucis și pe mine. Nu mai exist. Amintirea mea neprețuită despre Anastasia este cel mai imporant lucru pentru mine acum.

Urma să ne căsătorim. Ne făceam planuri de nuntă. În peste cinci ani în care am iubit-o nu am ridicat mâna asupra ei. Și certurile dintre noi erau rare”, a spus criminalul.

Ucigașul riscă să petreacă 15 ani în spatele gratiilor, dacă va fi condamnat, la procesul ce urmează să aibă loc în acest caz de omor.

Recomandari