Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

El are 74 de ani, soția lui, 21! Într-o zi, și-a prins tânăra nevastă într-o ipostază rușinoasă. Totul a fost filmat! „Nu e posibil așa ceva!”

Ar putea să îi fie bunic, dar se iubesc nebunește. Bărbatul a renunțat la propriii copii pentru a se căsători cu tânăra, însă toate eforturile sale au fost răsplătite cu infidelitate.

Și-a înșelat soțul la TV

The Mirror

Milijana și Milojko Bozic sunt unul dintre cele mai controversate cupluri din Serbia. Cei doi s-au căsătorit în acest an, în ciuda faptului că îi separă 53 de ani. Și-au câștigat faima prin participarea la o emisiune TV numită „Cupluri”. Acolo, tânăra și-a dat arama pe față, înșelându-și partenerul - care ar putea să-i fie bunic - cu un alt pensionar!

Milijana și Milojko s-au căsătorit pe 7 septembrie, în oraşul Pozega, în vestul Serbiei, conform The Sun. Au avut parte doar de o cununie civilă, biserica din localitate refuzând să oficieze căsătorii pentru cuplurile în care diferența de vârstă dintre parteneri este mai mare de 15 ani.

Însă probleme au început deja să apară. În cadrul aceluiași reality show, bărbatul și-a prins soția sărutându-se pătimaș cu un alt bărbat, în duș. Amantul este cu 14 ani mai tânăr decât Milojko, dar tot cu 39 de ani mai mare decât Milijana.

Întreg momentul a fost filmat și difuzat la un post de televiziune sârbesc.

„Ar trebui să te trimit la un psihiatru! Făceați amor? Da, probabil că da! Să-ți fie rușine!”, i-a spus bătrânul tinerei sale soții.

Aceasta nu este prima dată când tânăra și-a înșelat soțul cu un bărbat mai „tânăr”. Cu doar câteva săptămâni înainte, a fost fotografiată goală în pat, cu un alt pensionar. Ea ar fi făcut amor cu acesta în timp ce soțul ei de 74 de ani dormea lângă ea și amantul ei.

Milijana Bozic neagă faptul că ar fi făcut amor cu acel bărbat, care ar fi însurat și ar avea copii.

Acestea nu sunt singurele dăți în care fidelitatea tinerei în relația cu soțul ei de 74 de ani a fost pusă sub semnul întrebării. În primul sezon al reality show-ului la care a apărut sărutând un alt bărbat, ea a recunoscut că a întreținut relații sexuale cu un altul, în vârstă de 35 de ani.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro