Live acumObservator 12
Prime Time 20:00Observator Sport

Elevă agresată la școală: i-au fost băgate în ochi zeci de bucăți de hârtie! Părinții sunt îngroziți VIDEO

Elevă agresată la școală: i-au fost băgate în ochi zeci de bucăți de hârtie. Unei eleve de șapte ani din China i s-au îndepărtat zeci de mici bucăți de hârtie din ochi, fiind agresată de alți doi elevi. 

Elevă agresată la școală: i-au fost băgate în ochi zeci de bucăți de hârtie! Părinții sunt îngroziți VIDEO

Elevă agresată la școală: i-au fost băgate în ochi zeci de bucăți de hârtie. Unei eleve de șapte ani din China i s-au îndepărtat zeci de mici bucăți de hârtie din ochi, după ce a fost agresată de alți doi elevi.

Eleva de clasa a doua a fost pusă la pământ de un coleg, în timp ce altul îi introducea bucăți mici de hârtie în ochiul stâng, se arată în spusele mamei îndurerate.

Părintele a spus că a descoperit oribilul incident, după ce a văzut cum bucăți de hârtie îi ieșeau fetei din ochi.

Fata, cunoscută prin pseudonimul Duo Duo, este elevă la Școala Primară Dajian din orașul Yuzhou, provincia Chinei din Henan, în centrul Chinei. Mama lui Duo Duo, cunoscută sub numele de familie Li, a dus-o pe fată la spital de mai multe ori, începând cu 28 septembrie, pentru ca hârtia să-i fie scoasă. Dna Li a spus că cea mai mare îngrijorare a acesteia este că hârtia i-ar fi putut dauna vederii.

Medicii nu au putut să confirme dacă toate hârtiile au fost eliminate în totalitate, a mai spus mama. Directorul școlii, cunoscut de numele Wang, a spus că nu a fost prezent niciun profesor atunci când a avut loc incidentul.

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro