Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:00Film: Printesa indaratnica (SUA 2001)

Este o bombă sexi, dar nu poate face amor! Explicația este incredibilă! „Viața mea amoroasă este un dezastru!” - Foto

O bombă sexi publică în zadar fotografii provocatoare pe o rețea de socializare, că are ghinion în dragoste. Tânăra a explicat motivul pentru care nu își găsește partener.

Amanda Nicole Martin.

Amanda Nicole Martin, influencer pe Instagram, din Statele Unite ale Americii, susține că bărbații sunt intimidați de ea, motiv pentru care nu încearcă să o abordeze.

„Mulți tipi normali sunt intimidați. Viața mea amoroasă este un dezastru! Sunt judecată mereu pentru contul meu de Instagram. Întrucât am succes, călătoresc și sunt sexi, mulți tipi cred că sunt o escortă. Nu sunt! Cei care nu mă judecă și le-ar plăcea să fie cu mine sunt prea intimidați să încerce”, a spus ea.

Pe de altă parte, bărbații cu suficientă încredere în ei înșiși ca să o abordeze nu sunt pe gustul ei.

„De obicei, aceștia sunt și ei celebri pe Instagram. Sunt prea absorbiți de ei înșiși ca să încerce să cucerească o fată, mai ales că multe fete încearcă să le atragă lor atenția. Pentru ei, este greu să fie loiali”, a mai spus Amanda Nicole Martin.

Tânăra susține că atunci când încearcă aplicații de dating, conturile ei sunt raportate și blocate. „Nu crede nimeni că arăt așa”, a spus ea.

Amanda Nicole Martin a mai spus că acum este „mai singură” și face „mai puțin amor” decât atunci când era o fată obișnuită. A precizat și că ea este de obicei cel mai generos partener în relațiile pe care le are și că a cumpărat chiar o mașină pentru un fost iubit.

În fiecare an, Amanda Nicole Martin câștigă în jur de 700.000 de dolari, „doar ca să își miște posteriorul”. Tânăra lucrează ca animatoare în Las Vegas, dar și ca model și este studentă la Drept, ca să devină avocat.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro