Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Animatie: Neinfricata Mulan (SUA 1998)

Fata însărcinată la 13 ani, după ce ar fi făcut amor cu un băiat de 10 ani, dezvăluirea momentului! S-au sărutat în fața unei camere de filmat! VIDEO

Fata din Rusia care a anunțat că este însărcinată, la vârsta de 13 ani, a dezvăluit sexul bebelușului ei, prin intermediul unei filmări, în care apare sărutându-l pe băiatul de 10 ani, care ar fi tatăl copilului.

Fata însărcinată la 13 ani, după ce ar fi făcut amor cu un băiat de 10 ani, dezvăluirea momentului! S-au sărutat în fața unei camere de filmat!

În imaginile video, Darya apare ținând un balon mare, pe care presupusul tată al copilului ei, Ivan, îl sparge. Apoi, ies la iveală mai multe baloane roz, cei doi copii dezvăluind că vor avea o fetiță.

În plus, Darya, fata care va deveni mamă, la vârsta de 14 ani, a dezvăluit că numele fiicei ei va fi Carolina.

Fata însărcinată la 13 ani, cu un băiat de 10 ani, ascunde un secret uluitor! A fost dată de gol! „Sunt bani mulți în joc” – Foto

Darya este de neclintit, susținând că Ivan este tatăl copilului, în ciuda cercetătorilor care au spus că este puțin probabil ca acest lucru să fie adevărat.

În februarie, presa din Rusia a scris că, de fapt, tatăl copilului ar fi un adolescent în vârstă de 15 ani. Darya a negat acest lucru.

„A fost dragoste la prima vedere”

Cei doi copii din Rusia, Darya și Ivan, care urmează să devină părinți, au spus că s-au cunoscut în urmă cu un an și că între ei a fost dragoste la prima vedere.

Dezvăluiri în premieră ale fetiței de 13 ani însărcinată cu un băiețel de 10 ani: „După ce ne-am cunoscut am ajuns în pat”

Darya a mai spus că a fost ideea lui Ivan să facă amor și că s-au încuiat în camera lui. „Nu am crezut că la vârsta asta poate să facă așa ceva. M-am gândit că nu e va întâmpla nimic”, a spus ea.

La rândul lui, Ivan a spus că i-a oferit fetei de 13 ani trandafiri la prima or întâlnire și că nu este posibil ca altcineva să fie tatăl copilului ei.

Recomandari