Live acumObservator Sport
Prime Time 20:00Observator Sport

Ea 25 de ani, el 70! S-au căsătorit și au devenit părinți! Tânăra a povestit de ce el este alesul! „L-am iubit din prima secundă!” – Foto

O femeie în vârstă de 25 de ani din Canada este căsătorită cu un bărbat în vârst de 70 de ani, cu care are un fiu de doi ani. Cei doi susțin, înainte de Ziua Îndrăgostiților, că iubirea nu ține cont de vârstă, și au explicat ce obstacole au avut de trecut de-a lungul timpului.

Stefani Walper, Don și fiul lor.

Cei doi sunt împreună de cinci ani și s-au căsătorit în urmă cu un an, în ciuda diferenței uriașe de vârstă dintre ei, respectiv 45 de ani!

Stefani Walper l-a întâlnit pe Don la barul la care ea este angajată. Don a venit într-o zi cu prietenii lui în acest bar, iar ea s-a îndrăgostit imediat de el.

„M-am îndrăgostit de el chiar în clipa în care i-am văzut pentru prima dată fața. A fost foarte straniu, pentru că toată lumea se concentra pe diferența de vârstă dintre noi doi. Mi s-a părut că este atât de chipeș și fermecător! Pur și simplu mă bucuram de fiecare dată când venea la bar”, a povestit Stefani Walper, tânăra de 25 de ani, căsătorită cu un bărbat de 70 de ani.

Într-o seară, cei doi au ajuns să danseze până târziu în acel bar, înainte de a se retrage în locuința ei.

Cum a reacționat familia ei când a aflat despre relație

Stefani, care avea doar 20 de ani la acea vreme, s-a confrunta cu reacții negative din partea familiei ei.

„Mama mea nu a fost deloc de acord. Niic tatăl meu, iar despre fratele meu nici nu mai spun! Toți trei au crezut că fac o greșeală imensă”, a povestit ea.

„Când am aflat că are o relație cu un bărbat de o seamă cu tatăl ei, am fost șocată. M-am gândit că pierde timp în care ar putea cunoaște pe cineva de vârsta ei”, a spus Janet, mama tinerei.

Citește și: „Nu vezi? E un moș burtos, împuțit și hidos!”. Ea 22, el 43! Făcută zob de o bară ce i-a luat fecioria, își spăla soțul obez, care i-a frânt inima! Frida și Diego

Cu timpul, însă, familia tinerei a început să accepte relația controversată. Totuși, cei doi încă primesc comentarii negative pe internet, precum și pe stradă.

„Care e problema? El e omul care îmi pune benzină în mașină, îmi aduce flori, îmi lasă bilețele frumoase pe oglindă și îmi masează tălpile și spatele în fiecare seară, după serviciu”, a mai spus tânăra.

Citește și: Sfântul Valentin, adevăr sângeros! A sabotat un împărat, și-a sfidat temnicerul și i-a făcut iubitei un cadou uluitor

„Nu cred că avem ceva de demonstrat cuiva. Trebuie doar să ne trăim viața cât mai frumos și să ne creștem fiul cât de bine putem”, a spus și Don.

Bărbatul a recunoscut că atunci când se plimbă cu fiul său pe stradă, oamenii cred că este bunicul băiatului, dar a precizat că nici măcar nu îl mai interesează să corecteze această confuzie.

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro