Live acumObservator 12
Prime Time 20:30X Factor

Femeie de 49 de ani, sechestrată într-un apartament timp de 31 de ani. Fusese bătută, torturată și obligată să facă amor zi de zi 

O femeie a fost condamnată la o viață de coșmar zeci de ani, după ce a fost răpită și sechestrată de un bărbat cu doar câțiva ani mai mare decât ea, care a transformat-o într-o sclavă sexuală. 

Femeie de 49 de ani, sechestrată într-un apartament timp de 31 de ani

O femeie în vârstă de 49 de ani, pe nume Morella, a fost ținută sechestrată timp de 31 de ani, într-un apartament mic din orașul Maracay, situat în apropiere de Caracas, Venezuela. În același oraș, pe aceeași stradă, dar într-un alt bloc, situat chiar peste drum de garsoniera în care o sechestrase pe Morella, bărbatul avea familie, adică trăia alături de o femeie și de fiica lor, potrivit investigatorilor.

În toți acești ani, Matias Salazar, bărbatul care a sechestrat-o pe Morella, venea zilnic să o vadă și o hrănea cu orez, linte și ouă, dar o și totura cerându-i să-l implore pentru fel și fel de activități obișnuite și umane precum a se așeza pe un scaun.

A făcut amor de două ori pe zi, în loc să meargă la sală! Ce s-a întâmplat cu corpul ei este uimitor. „Nu mă așteptam” – Foto

Ba mai mult, bărbatul este acuzat că a abuzat-o sexual ani la rândul și a deprivat-o de mâncare și de apă atunci când îi refuza avansurile.

Se pare că drama din viața femeii a început pe când avea doar 17 ani. Ea a început să se întâlnească cu Salazar, iar la scurt timp după ce au început să aibă o relație, el a devenit foarte abuziv. Părinții fetei n-au fost de acord cu povestea lor de iubire, așa că i-au interzis să-l mai vadă. Ea n-a ascultat, însă, iar Salazar i-a propus să fugă din oraș.

Profesoară prinsă că face amor cu elevul, după ce i-a dat mesaje fierbinți! Ce s-a găsit în telefonul băiatului

Astfel, cu doar câteva zile înainte de Crăciunul din 1988, cei doi au mers într-un hotel, unde cei doi au avut o dispută.

Ulterior, cei doi s-au mutat într-un alt hotel și în alte două case, iar apoi s-au stabilit în apartamentul din Maracay, unde femeia a stat închisă în casă mai bine de două decenii din viața ei.

Salazar este acum acuzat că a ținut-o închisă în casă 24 de ore pe zi, 7 din 7, timp de 31 de ani. I-a permis, însă, accesul la televizor și la radio. De asemenea, el obișnuia să-i aducă mâncare și apă din apartamentul în care locuia alături de o femeie și de fiica lui, care se afla vis-a-vis de cel în care trăia Morella.

Femeia a încercat să fugă de două ori în tot acest timp, însă de fiecare dată a fost bătută crunt de bărbat atunci când a înțeles ce încercase să facă.

Vecinii au declarat că nu și-au pus întrebări cu privire la bărbat, întrucât întotdeauna era prietenos cu ei.

Acum, bărbatul este cercetat de oamenii legii și riscă să petreacă ani grei de închisoare. De asemenea, polițiștii verifică dacă au fost abuzate o femeie și fiica ei, care trăiau într-un apartament

Recomandari