Live acum
Prime Time 20:50Observator Special

I-a cumpărat iubitului ei un test ADN, cadou de Crăciun, dar a regretat amarnic! A descoperit ce a lăsat-o mască! „Sunt foarte stresată”

O femeie i-a cumpărat iubitului ei un test ADN pe care îl poate face acasă, așa cum își dorea el, drept cadou de Crăciun, dar a regretat amarnic.

Ilustrație.

După ce a sosit comand cu testul ADN pentru iubitul ei, femeia l-a împachetat frumos, dar nu a mai apucat să i-l dea, după ce mama lui i-a spus un secret de familie înfiorător.

Femeia, care și-a păstrat anonimatul, a povestit totul pe o rețea de socializare.

Ea a explicat cum, atunci când i-a spus mamei iubitului ei despre acest cadou, femeia a avut o reacție ce a uluit-o. „S-a albit la față. Mi-a spus că trebuie să aștept cu acest cadou, poate chiar să amând să i-l dau până la ziua lui de naștere, pentru că ea și tatăl lui au ceva de vorbit”, a povestit femeia.

Mama iubitului ei i-a povestit ulterior că tatăl celor doi fii ai ei nu este fostul ei soț, așa cum cred băieții. Bărbatul nu putea avea copii, așa că au trebuit să apeleze la un donator.

Femeia a cerut sfaturi pe internet legate de felul în care ar trebui să procedeze. „Sunt extrem de stresată, iar el observă deja că ceva mă preocupă, dar că nu vreau să vorbesc despre asta”, a spus ea.

Mai mulți internauți au sfătuit-o să nu se amestece și să îi permită mamei lui să rezolve totul.

Recomandari