Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Raman cu tine

Incident rușinos la nuntă! Ce a pățit o mireasă, când toți ochii invitaților erau pe ea și pe mire: „S-a văzut tot!”

O mireasă a trăit umilința supremă în timpul nunții sale. Când toate privirile invitaților și aparatele de fotografiat erau ațintite pe ea și pe mire, rochia a trădat-o!

O mireasă a fost trădată de rochie, chiar în ziua nunții

Reddit

Coșmarul unei mirese a devenit realitate chiar în ziua nunții. În timp ce tăia tortul, rochia a trădat-o, lăsându-i pieptul la vedere. Din nefericire, în acel moment, toate privirile invitaților, dar și aparatele de fotografiat, erau pe ea și pe mire.

Cum trăim în era tehnologiei, incidentul rușinos a ajuns să fie postat pe internet. O fotografie cu cei doi miri a ajuns și pe site-ul Reddit. Aici, utilizatorii și-au exprimat indignarea, nu la adresa miresei, ci a prietenelor ei, care nu i-au atras atenția că o rochie cu o astfel de croială o făcea...vulnerabilă unui moment de acest fel.

Rochia aleasă de mireasă avea mâneci lungi, din dantelă, cu decolteu în V foarte adânc. Când s-a aplecat să taie tortul, pieptul i-a ieșit, pur și simplu, de sub material.

„Toți cei care au știut că va purta așa ceva la nuntă nu îi sunt prieteni adevărați! A fost o greșeală uriașă să o lase să aleagă un asemenea decolteu la sânii ei”, a scris cineva.

Imaginea devenită virală, în galeria foto de mai sus!

Nu este primul caz în care o mireasă are de suferit din cauza rochiei alese. Pentru că nu avea un buget prea generos pentru nuntă, o viitoare mireasă s-a gândit că un mod bun de a face economii ar fi să își cumpere rochia de la un magazin ce se găsește în toate mall-urile și care are o colecție de rochii de mireasă la prețuri cuprinse între 56 și 200 de lire sterline.

Încântată de alegerea ei, tânăra vrut să le arate prietenelor ei cum va arăta în ziua nunții. Însă reacția lor a fost departe de ce și-ar fi imaginat și a făcut-o chiar să se gândească să amâne nunta. Continuarea, aici.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro