Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30X Factor

Liviu Dragnea vorbește zilnic la telefon cu cineva, la aceeași oră! Cine este persoana misterioasă, sunată zilnic din închisoare?

Liviu Dragnea are tot ce îi trebuie în închisoare! Acesta are intimitate și dreptul a de comunica zilnic cu cineva la telefon, iar fostul lider PSD chiar face asta! Zilnic, la aceeași oră apelează o persoană! Cu cine poată acesta conversații lugi?

Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a fost singur în celulă, o perioadă, beneficiind de un regim preferențial, însă acum își petrece zilele împreună cu alți patru-cinci deținuți. Unul dintre acești deținuți este traficant de droguri, potrivit Digi24.

Fostul lider PSD are dreptul să dea un telefon pe zi și vorbește, de fiecare dată, cu Irina Tănase, iubita sa. Totuși, au fost și situații în care Liviu Dragnea a stat de vorbă cu Codrin Ștefănescu, Florin Iordache sau fiul său.

Liviu Dragnea a primit dreptul la un pachet suplimentar și, pentru a câștigta credite, muncește și sâmbăta, conform sursei precizate mai sus.

Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani și 6 luni pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul privind procesul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman și se află în spatele gratiilor din 27 mai 2019. Și-a făcut o schimbare de look, luând hotărârea de a renunța la mustață și, conform informațiilor din interiorul penitenciarului, are ”o stare de spirit bună”.

Recomandari