Live acumObservator 12
Prime Time 20:00Poftiti pe la noi: Poftiti la munca (r)

Mădălina Manole, imagini cutremurătoare chiar înainte de-a se sinucide! Cum arăta cântăreața | FOTO

Celebra artistă Mădălina Manole s-a sinucis chiar de ziua ei, la vârsta de 43 de ani. Paginile scrise în jurnal au scos la iveală durerea cu care se confrunta aceasta. Cum arăta Mădălina Manole, cu puțin timp înainte de-a se sinucide?

Mădălina Manole, imagini cutremurătoare chiar cu puțin timp înainte de-a se sinucide! Cum arăta cântăreața | FOTO

Mădălina Manole s-a sinucis pe 14 iulie 2010, chiar de ziua ei, lăsând un bilet de adio pentru familie. A vorbit inclusiv despre copil, despre ultima dorință, dar și despre starea în care se afla.

La scurt timp de la moartea artistei Mădălina Manole, biletul de adio a adus un indiciu important: cântăreața suferea, cel mai probabil, de o formă gravă de depresie, simțindu-se neputincioasă și ca și când „nu merită” oamenii dragi din jurul ei.

„Mi-a dăruit Dumnezeu – cel mai frumos şi curat suflet din lume, Puiu al meu, – cel mai mare şi minunat dar, copilaşul nostru, – cei mai buni si sacrificaţi părinţi din lume, – frate drag, nepoţi dragi, rude, prieteni, atâta lume cu suflet curat în jurul meu! Nu le merit, nu ştiu ce să fac cu ele, cum să am grijă de ele, cum să le fiu de folos! Sunt o neputincioasă, o nevrednică, o complexată, am un milion de defecte şi astea mă fac să gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa mea (...)”

Mădălina Manole, cu puțin timp înainte de-a se sinucide

Și asta nu e tot! Se pare că Mădălina Manole a fost surprinsă de către fotografi chiar cu puțin timp înainte de-a se sinucide, iar ultimele imagini cu artista arată faptul că ea nu arăta și nu se simțea deloc bine. Ultimele fotografii cu Mădălina Manole arată că aceasta era tristă, obosită, pierdută pe gânduri, ca și când suferă de depresie.

Ultimele pagini scrise în jurnal de către Mădălina Manole conturează și mai mult ideea că artista suferea de depresie:

„Îmi aduc aminte că eram plecată cel puţin 20 de zile din 30, cât are o lună! Tot timpul făceam şi desfăceam valizele, îmi era tare dor de patul de acasă, dar sălile arhipline şi zecile de buchete de flori pe care le primeam, bucuria de pe chipurile oamenilor atunci când mă vedeau în carne şi oase pe străzile din oraşul lor, păpuşile pe care mi le aduceau copiii la fiecare spectacol, autografele şi scrisorile primite de la fani, melodiile cântate de ei vers cu vers, toate astea m-au făcut să uit de lucrurile mai puţin plăcute din viaţa mea de artist, dorul de cei dragi de acasă, articolele din presa de scandal, renunţările, sacrificiile, dieta normală a unui artist…”, acestea par să fie cuvintele regretatei artiste Mădălina Manole, scrise într-un jurnal, chiar cu puțin timp înainte de-a muri.