Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30X Factor

Predicția ce dă fiori reci medicilor din întreaga lume: „O boală cu adevărat letală va veni. COVID-19 este nimic!”

COVID-19 ar putea fi doar „încălzirea”. După anunțul făcut de copilul-geniu, care a prezis pandemia încă din 2019, o altă clarvăzătoare vine cu o nouă previziune.

Predicția ce dă fiori reci medicilor din întreaga lume: „O boală cu adevărat letală va veni. COVID-19 este nimic!”

Profimedia

Maria Ghiorghiu anunță că a avut o nouă previziune. De această data, clarvăzătoarea susține că a auzit un glas, târziu în noapte, ce îi repeta un singur avertisment: o nouă boală, mult mai periculoasă decât COVID-19, va veni.

„Din păcate, vom auzi de o altă boală care cu adevărat este letală! COVID-ul este nimic pe lângă boala letală de care vom auzi”, a mai scris Maria Ghiorghiu.

Mai mult, clarvăzătoarea descrie o mână ce ar fi scris cuvântul „Apocalipsă” în aer, cu negru: „Eu sunt! Mă numesc Apocalipsa!”

Război sau prăbușire economică mondială, anunță copilul care a prezis pandemia

Abhigya Anand este astrologul indian de 14 ani despre care unii spun că ar fi prezis pandemia de coronavirus, încă din vara anului trecut. Copilul este contestat de numeroși specialiști care susțin că acesta ar fi, de fapt, un impostor.

„Conform astrologilor, începând din noiembrie 2020 și până în noiembrie 2021 va fi un dezastru. Nu se știe dacă o prăbușire economică, un război sau pandemia se va intensifica. Saturn și Jupiter vor intra în conjuncție și, de fiecare dată când s-a întâmplat acest lucru au avut loc dezastre. Ultima dată când aceste planete au fost așa aproape a fost acum 400 de ani.

Previziune sumbră de la analiștii economici! Când va fi România lovită de „adevărata criză”. „Avem foarte multe riscuri la orizont”

Asistăm la nașterea lumii post COVID, în care oamenii se tem unii de alții și există riscul să ne deconectăm complet refuzând să mai intrăm în contact cu oamenii, ceea ce ar putea duce la distrugerea civilizației. Asistăm mai mult la o pandemie de frică decât la o pandemie de COVID. Și ar trebui să începem să transmitem speranța tuturor, decât ce facem acum, când transmitem frica și nesiguranța semenilor noștri”, spune Abhigya Anand în cel mai recent videoclip postat pe internet.

Recomandari